5 lecţii pe care trebuie să le înveţi în 2018, în funcţie de zodia ta
Leu (22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană de succes în tot ce faci, eşti un câştigător înnăscut. Cu toate acestea, doar pentru că ai atât succes nu trebuie să te lauzi. Descoperă adevărata valoare a umilinţei şi fii recunoscătoare.

Trebuie să înveţi să laşi lucrurile să treacă şi să mergi mai departe. Fiind ancorată în trecut, fie că e vorba de vreun fost iubit sau de un vis care nu a putut fi dus la îndeplinire, te poate răni şi mai mult. Nu poţi să te vindeci dacă nu te eliberezi.

Înţelege că nu trebuie să rămâi în niciun loc în viaţă dacă asta nu te face fericită. Schimbă-ţi joburile sau mută-te într-un oraş nou, schimbarea este adesea începutul unui lucru minunat.

Este minunat să fii curajos şi încrezător, dar e bine să te distanţezi de asta uneori. Nu trebuie întotdeauna să fii cel puternic, permite-le celor dragi să fie acolo pentru tine din când în când.

Dragostea nu funcţionează mereu aşa cum ai vrea. Doar pentru că te iubeşti atât de mult pe tine, asta nu înseamnă că toţi ceilalţi te vor iubi cu aceeaşi intensitate şi dedicare.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro