Salsa verde
Reţete · Sosuri / 05.02.2009

Ingrediente si cantitati: 2 legaturi de patrunjel, 1 mana de menta proaspata, 1 legatura de tarhon sau coriandru, 1 catel de usturoi, zdrobit, 4 linguri ulei de masline, piper negru, proaspat macinat.

Ingrediente si cantitati:


2 legaturi de patrunjel
1 mana de menta proaspata
1 legatura de tarhon sau coriandru
1 catel de usturoi, zdrobit
4 linguri ulei de masline
piper negru, proaspat macinat

Mod de preparare:


Introdu ingredientele intr-un blender si amesteca-le pana devin o pasta uniforma. Adauga uleiul de masline, sarea si piperul negru, macinat proaspat, si amesteca bine. Toarna sosul intr-un bol mic. Acopera si lasa sosul la rece pana cand il servesti.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro