Paste cu sos de roşii şi usturoi
Reţete · Paste / 23.10.2010

Dacă îţi plac pastele e imposibil să nu salivezi doar la gândul unui sos de roşii cu usturoi şi busuioc amestecat cu o porţie mare de paste integrale.

Dacă îţi plac pastele e imposibil să nu salivezi doar la gândul unui sos de roşii cu usturoi şi busuioc amestecat cu o porţie mare de paste integrale.

Ingrediente

paste integrale pentru două porţii
2-3 căţei de usturoi
frunze proaspete de busuioc
3-4 roşii proaspete
3 linguri ulei de măsline
3-4 linguri de parmezan
sare, piper

 

Mod de preparare

1. Se pun pastele la foc mic până sunt fierte. După ce ai stins focul, lasă-le puţin sub capac
2. Ca să prepari sosul pune într-o tigaie uleiul de măsline, usturoiul şi roşiile tocate. Se amestecă şi se lasă pe foc câteva minute.


3. La final adaugă frunzele de busuioc, sarea şi piperul.
4. Toarnă sosul peste pastele fierte şi presară deasupra parmezan.

Poftă bună!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro