Supă de varză şi carne...
Reţete · Mancaruri / De Ileana Voicu Ghinea, 11.10.2010

Dacă era numai supă de varză te gândeai că vorbeşte despre acea supă de varză, recomandate în toate dietele...

Dacă era numai supă de varză te gândeai că vorbeşte despre acea supă de varză, recomandate în toate dietele... Ei bine, nu, vorbesc despre altceva...

Ingrediente:

o jumătate de kilogram de carne de vită
3 litri de apă
2 frunze de dafin
o varză mică
4 morcovi medii
4 tulpini de ţelină
1 ceapă medie
3 roşii
1 cană de suc de roşii

Mod de preparare:

Pentru început se pune la foc carnea, împreună cu foile de dafin şi se lasă să fiarbă circa 3 ore. Ai grija să iei spuma rezultată prin fierbere...
În paralel, se toacă toate legumele, iar când carnea s-a fiert se scoate din apă şi se adaugă acestea. Se mai lasă pe foc încă 30 de minute, se adaugă roşiile şi sucul de roşii. Mai fierbi încă 10 minute şi apoi poţi să-ţi serveşti familia.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro