Sarlota cu fructe confiate
Reţete · Desert / 11.09.2009

O combinatie irezistibila.

O combinatie irezistibila.

Ingrediente:
doua oua, 250 mililitri lapte, patru linguri de zahar, o foaie de gelatina, doua linguri de cacao, esenta de rom, zahar vanilat, 350 grame frisca, boabe de dulceata, fructe uscate (caise, banabe, cirese).

Preparare:
Amesteca bine ouale intregi cu zaharul, adauga laptele si pune totul la fiert la foc foarte mic, amestecand in tot timpul fierberii. Adauga gelatina, inmuiata in putina apa rece si stoarsa, si continua sa amesteci. Da vasul de pe foc si adauga cacao. Cand s-a racit complet, amesteca cu zaharul vanilat, romul si frisca. Adauga fructele si mai amesteca o data. Pune sarlota in cupe si decoreaza cu boabe de dulceata.

Sfat Eva: Poti inlocui pudra de cacao cu ness. Decoreaza, in acest caz, portiile de sarlota cu boabe de cafea si presara putin ness pe deasupra.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro