Piersici a la Russe
Fructele iti ofera toate vitaminele de care ai nevoie in timpul verii. Piersicile sunt dulci, coapte si numai bune de savurat! Iar o reteta un pic sofisticata iti ofera satisfactia unui desert copios chiar la tine acasa!
Ingrediente si cantitati:
4 piersici bine coapte
250 g branza de vaci cu smantana
1 lingura lapte
1 lingura piure de migdale
1 varf de cutit coaja de portocala
1/2 lgt. zahar vanilat
1 ceasca de agrise
2 linguri stafide (inmuiate) sau miere
Mod de preparare:
Piersicile se taie in jumatati si se scot samburii. Branza de vaci, laptele, coaja de portocala, piureul de migdale si zaharul vanilat se amesteca, folosind mixerul, si cu compozitia astfel obtinuta se umplu jumatatile de piersici.
Totul trebuie sa fie foarte rece, fara a se ingheta insa. Inainte de a fi servite, se dau prin mixer agrisele si stafidele (sau mierea) si se pun peste jumatatile de piersici.