Cafea mexicana
Mexicanii adora cafeaua condimentata, indulcita, aromata si cu parfum de vanilie. Se poate consuma dimineata, pentru a indulci ziua si este si o splendida companie pentru desert.
Mexicanii adora cafeaua condimentata, indulcita, aromata si cu parfum de vanilie. Se poate consuma dimineata, pentru a indulci ziua si este si o splendida companie pentru desert.Ingrediente si cantitati pentru 6 cani:
125 ml cafea instant
80 ml sirop de ciocolata
250 ml lapte
1 lingurita vanilie
1 lingurita chimen
1 l apa
60 ml zahar brun
frisca si chimen pentru ornare
Mod de preparare:
1. Pune cafeaua si chimenul intr-un filtru de cafea si pune apa in dispozitivul special (al filtrului). Intr-un vas mic, combina zaharul brun cu siropul de ciocolata si laptele.
2. Pune amestecul la foc pana se dizolva zaharul. Adauga cafelei deja preparate o lingurita cu vanilie. Pune cafeaua in cesti si garniseste paharul cu frisca si chimen.