Cafea cu rom
Romul este o esenta aromata care se foloseste la prajituri, o bautura alcoolica fina... De ce nu ti-ar aduce o portie de buna dispozitie si in cafea? Ingrediente si cantitati: 1 ceasca inghetata de cafea, 1 cescuta cafea indulcita, 1/2 ceasca rom, cateva lingurite inghetata de vanilie, cacao pudra...
Romul este o esenta aromata care se foloseste la prajituri, o bautura alcoolica fina... De ce nu ti-ar aduce o portie de buna dispozitie si in cafea?Ingrediente si cantitati:
1 ceasca inghetata de cafea
1 cescuta cafea indulcita
1/2 ceasca rom
cateva lingurite inghetata de vanilie
cacao pudra
Mod de preparare:
1. Pune inghetata de cafea intr-un bol. Adauga romul si cafeaua si amesteca pana se omogenizeaza.
2. Toarna continutul in pahare inalte si adauga cate o lingurita cu inghetata de vanilie in fiecare pahar. Pudreaza cu cacao.
3. Se servesc patru portii, cu paie.