Cartofi dulci la gratar
Reţete · Aperitive / 12.05.2009

Daca nu ai mancat niciodata cartofi dulci, acum este momentul sa incerci.

  • Daca nu ai mancat niciodata cartofi dulci, acum este momentul sa incerci. Reteta aceasta este incredibil de usor de preparat. Trebuie doar sa stai cu ochii pe ei, ca sa nu se arda.

 

Ingrediente:

- 1,5 kg cartofi dulci (pentru patru portii),

- trei liguri cu miere,

- 100 de grame de unt

Preparare:

 

  • 1.  Pregateste gratarul. Curata cartofii dulci, si feliaza-i in felii nu mai groase de un centimetru.
  • 2.  Pune cartofii pe gratar, 8-10 minute, pe o singura parte.
  • 3.  Amesteca untul cu mierea de albine, pana obtii o crema. Unge cartofii pe partea care nu a stat pe gratar si intoarce-i. Continua sa-i tii pe gratar inca 6-8 minute, pana se rumenesc. Gustul este senzational!

 

Sfat Eva:


  • Cartofii dulci sunt o garnitura deosebita pentru orice fel de carne, dar merg si simpli. Ii poti servi cu iaurt gras sau smantana.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro