Reţete
- Churros cu sos de ciocolată neagră by Chef Paul Siserman Povestea gustului
- Gnocchi alla sorrentina by Chef Paul Siserman Povestea gustului
- Risotto cu şofran şi fructe de mare by Chef Paul Siserman Povestea gustului
- Ardei copţi umpluţi by Chef Paul Siserman Povestea gustului
- Budincă de clătite cu cremă de brânză dulce by Chef Paul Siserman Povestea gustului
- Mixul a două culturi: Mușchi de porc cu cimbru şi humus cu semințe de dovleac și sumac (sous vide) Povestea gustului
- Chilli con carne by Chef Paul Siserman Povestea gustului
- Quiche Lorraine. Iată care sunt ingredientele și cum o puteți prepara! Povestea gustului
- Cartofi la cuptor cu baby caracatiţă şi salată de valeriană Povestea gustului
- Foie gras cu piure de castane şi sos de cireşe Povestea gustului
- Beef Wellington: o rețetă înconjurată de legende Povestea gustului
- Ciolan afumat caramelizat cu miere și varză acră cu crumble de pâine Povestea gustului
- Despre mine Povestea gustului
- Muşchi de vită cu piure de morcovi, varză de Bruxelles şi sos de vin Povestea gustului
- Băutură de vară cu cireşe şi căpşuni Cocktail
- Cartofi cu rozmarin la cuptor şi salată de sfeclă roşie Retete vegetariene
- Desert de fructe Desert
- Frigărui cu mozzarella şi fasole boabe Aperitive
- Pui cu dovlecei Mancaruri
- Supa alba de pui Mancaruri
- Sandviş cu brânză şi sparanghel Aperitive