Reţete
-
Chef Paul Siserman va recomanda Somon cu legume si sos de lamaie
Povestea gustului
-
Cordon Bleu cu piure de mazăre şi sos de ardei by Chef Paul Siserman
Povestea gustului
-
Churros cu sos de ciocolată neagră by Chef Paul Siserman
Povestea gustului
-
Gnocchi alla sorrentina by Chef Paul Siserman
Povestea gustului
-
Risotto cu şofran şi fructe de mare by Chef Paul Siserman
Povestea gustului
-
Ardei copţi umpluţi by Chef Paul Siserman
Povestea gustului
-
Budincă de clătite cu cremă de brânză dulce by Chef Paul Siserman
Povestea gustului
-
Mixul a două culturi: Mușchi de porc cu cimbru şi humus cu semințe de dovleac și sumac (sous vide)
Povestea gustului
-
Chilli con carne by Chef Paul Siserman
Povestea gustului
-
Quiche Lorraine. Iată care sunt ingredientele și cum o puteți prepara!
Povestea gustului
-
Cartofi la cuptor cu baby caracatiţă şi salată de valeriană
Povestea gustului
-
Foie gras cu piure de castane şi sos de cireşe
Povestea gustului
-
Beef Wellington: o rețetă înconjurată de legende
Povestea gustului
-
Ciolan afumat caramelizat cu miere și varză acră cu crumble de pâine
Povestea gustului
-
Despre mine
Povestea gustului
-
Muşchi de vită cu piure de morcovi, varză de Bruxelles şi sos de vin
Povestea gustului
-
Băutură de vară cu cireşe şi căpşuni
Cocktail
-
Cartofi cu rozmarin la cuptor şi salată de sfeclă roşie
Retete vegetariene
-
Desert de fructe
Desert
-
Frigărui cu mozzarella şi fasole boabe
Aperitive
-
Pui cu dovlecei
Mancaruri
