Reţete

-
Churros cu sos de ciocolată neagră by Chef Paul Siserman Povestea gustului
-
Gnocchi alla sorrentina by Chef Paul Siserman Povestea gustului
-
Risotto cu şofran şi fructe de mare by Chef Paul Siserman Povestea gustului
-
Ardei copţi umpluţi by Chef Paul Siserman Povestea gustului
-
Budincă de clătite cu cremă de brânză dulce by Chef Paul Siserman Povestea gustului
-
Mixul a două culturi: Mușchi de porc cu cimbru şi humus cu semințe de dovleac și sumac (sous vide) Povestea gustului
-
Chilli con carne by Chef Paul Siserman Povestea gustului
-
Quiche Lorraine. Iată care sunt ingredientele și cum o puteți prepara! Povestea gustului
-
Cartofi la cuptor cu baby caracatiţă şi salată de valeriană Povestea gustului
-
Foie gras cu piure de castane şi sos de cireşe Povestea gustului
-
Beef Wellington: o rețetă înconjurată de legende Povestea gustului
-
Ciolan afumat caramelizat cu miere și varză acră cu crumble de pâine Povestea gustului
-
Despre mine Povestea gustului
-
Muşchi de vită cu piure de morcovi, varză de Bruxelles şi sos de vin Povestea gustului
-
Băutură de vară cu cireşe şi căpşuni Cocktail
-
Cartofi cu rozmarin la cuptor şi salată de sfeclă roşie Retete vegetariene
-
Desert de fructe Desert
-
Frigărui cu mozzarella şi fasole boabe Aperitive
-
Pui cu dovlecei Mancaruri
-
Supa alba de pui Mancaruri
-
Sandviş cu brânză şi sparanghel Aperitive