Supla in doar 7 zile de exercitii

Exercitiul 5A
Pune piciorul drept in fata si lasa toata greutatea pe piciorul stang. Mainile cu greutati lasa-le putin in spate, pe langa coapse.
  • Nicoleta, luni, 07.01.2013 19:23
    Ce sa fac sa mai slabesc

    Cce pot sa fac sa mai slabesc mai exact niste exercitii si o dieta nu obisnuiesc sa mananc regulat si stau mai mult in casa ca am un caine si pot sal las singur nici sal scot pe frigul asta afara

  • stefanitza stefy, duminică, 07.10.2012 08:38
    slabit

    si eu mam confruntat cu khilogramele an plus este adevarat ca doar prin dieta si sport putem slabi eu am facut la fel 30 min de sport seara si am mancat foarte sanatos bineinteles am renuntat la anumite alimente care aveau grasimi foarte multe cu ar fi painea si dulciurile a functionat in doar 3 saptamani am slabit 8 kg si mam simtit foarte bine chiar daca am mancat foarte putin sfatul meu este sa mancati sanatos si putin si desigur si putina miscare succes!

  • Daria, marţi, 07.08.2012 22:12
    celulita si slabitul

    Acum 1 an m-am ingrasat brusc( aveam 45 de kilograme si am pus pe mine 7 kilograme in doar o luna). Pe moment m-am panicat si m-am dus cat de repede la farmacie sa imi cumpar pastile de slabit si tot felul de creme. Dar nimic nu a dat roade. Dupa 2 luni cana m-am intors din concediu am apelat la o prietena mai veche care s-a confruntat cu aceeasi problema. Mi-a recomandat acelasi lucru ca toata lumea : sa mananc mai putin si mai des, la ore fixe si sa nu mananc dupa ora 18.00 . Plus bineinteles cele 30 de minute de sport pe zi. Imediat m-am apucat de "dieta" si de sport si in 3 saptamani am dat jos 7 kilograme. Eu am adaugat si un masaj pe saptamana la "dieta" minune. A mers de minune si de atunci continui sa mananc sanatos si sa fac sport ca sa ma mentin in forma. Sper ca aceste sfaturi sa va fie de folos. Pup!

  • Irinuk_Marin, luni, 25.06.2012 11:17
    celulita si slabitul

    Buna,Larisa !sunt de acord cu tn,trebuie vointa si sa facem cate putin din fiecare...cu exercitiile si dieta incep sa ma reobisnuiesc,iar pt a face combinatie ucigatoare impotriva celulitei mi-am luat gel cu extract natural de ardei iute,Chillishape si cand ma impachetez in folie simt ca isi face efectul!super sfaturi fetelor,sa ne tinem de treaba si sa nu cedam :D:D

  • Larisa, luni, 28.05.2012 22:39
    Celulita

    Buna fetelor!Eu am scapat de muulta celulita prin regim facut de mine, mult sport si masaj de 2 ori pe saptamana. In 2 luni am slabit 7 kg fff frumos si armonios. Trebuie sa ai multa vointa si rabdare ..... succes tuturor!

  • denisa, joi, 07.07.2011 14:31
    pt slabit

    CRISTINA ARE DREPTATE urktul si koboratul scarilor fc minuni.Andreea Marin a slabit ff mult asa!dezavantajul celor kre nu stau la bloc:(

  • denisa, joi, 07.07.2011 14:25
    exercitiile de 7 zile

    nu cred k sunt bune aceste exercitii,ptr k stiti si voi k rezultatele se vad abia dupa cateva luni,iar alea de sala,nici vorba de 7 zile!eu am incerkt sa beau kt mai multa apa,am inceput prima data sa beau 1litru,dupa kre am ajuns la 2litri de apa pe zi,iar rezultatele se vad,dar in timp.In primul rand iti dispare pofta de mankre,elimini toxinele,iar pielea este mai frumoasa,iar celulita se elimina mult mai bne asa!Eu am incerkt tot felul de metode:am luat tot felul de pastile din plante,dar fara rezultate,am baut tot felul de ceaiuri,kre unele erau ffff nasoale la gust si nimic!cred k cel mai bn ar fi sa fc kt mai multe exercitii pe termen lung,sa bem kt mai multa apa (stiti doar k nicoleta luciu consuma kiar si 4litri de apa pe zi)dar indikt ar fi sa bem atat kt putem dar min.1.5l-2l sa mankm sanatos si la ore fixe,nu haotic!desi este destul de greu sper sa reusim sa fcm toate astea si sa avem rezultate pe masura asteptarilor!si nu uitati sa luati vitamina D(vigantoletten 1000) ajuta f multa la slabit atunci knd mankm sanatos,are un efect benefic asupra organismului,doar e vitamina d.SPER SA VA AJUTE si sa ajungeti sa aratati asa km va doriti!

  • anuk, duminică, 05.06.2011 15:05
    Pentru vergeturi si slabire armonioasa!!!

    Pentru vergeturi: masaje cu ulei caldut de portocala, masaje cu alifie de galbenele, dupa care puneti pe locul afectat un prosop bagat in apa fierbinte si stors. Pentru slabit, va rog frumos, nu va mai complicati cu asa zisele diete minune. Slabiti facand multa, multa miscare, mancati cat mai multe mere acrisoare, multa salata de varza noua cu morcov ras si mult marar. Nu mai mancati dupa ora 5, beti multa apa calduta. Daca stati in pat, faceti bicicleta, foarfeca, abdomene, foarceca cu bratele, ridicari si coborari de brate. Si o sa radeti, dar ciocolata va ajuta la slabit (ciocolata neagra cu trufe de la Kandia... e un deliciu). Puteti manca si cate o prajiturica mica... dar... miscare, miscare si iar miscare. La bloc, stiu, e mai greu, dar puneti-va muzica si dansati pana la epuizare. Nu obositit totusi inima, luati-o treptat. Mergeti mult pe jos, nu va culcati mai tarziu de 11 seara. Si mai vorbim dupa 14 zile... sa-mi spuneti rezultatul. Iertati-mi greselile din text, v-am scris foarte repede. Va imbratisez. Mult succes. Viata e frumoasa daca ne miscam mult:).

  • Marcu, miercuri, 01.06.2011 14:09
    despre celulita

    Buna pt celulita va recomand sa va ungeti cu gel anticelulitic[supliform]se gaseste la orie farmacie,mai ales dupa dus[am2-3 tuburi,depinde ata aveti si at doriti sa arati bine] si poti bea am 1-2 cani pe zi de ceai faut astfel:in 200ml apa in clocot puneti 2ligurite de patrunjel usat si cam doua de cimbru,cativa stropi de zeama de lamiie sau otet asta am 2 sapt chiar 3 depinde at doriti sa arati de bine.Iar despre sani va pot spune a va cresc daca mancati cam 2 lingurite de marar pe zi cam o luna doua ,cat vreti sa va creasa.Amandoua retete sunt verificate de mine.Cu incredere va recomand mai putin adolescentelor.

  • Anna, duminică, 29.05.2011 01:05
    Marirea sanilor

    O metoda sigura e sa ramai insarcinata!:)

  • Maria, miercuri, 18.05.2011 18:05
    hai sa slabim

    Buna fetelor, eu am o dieta foarte buna, nu este stricta, si este eficienta. eu am folosit-o timp de 25 de zile asa cum trebuie, si am slabit 2.5 kg. ( am avut 52.5 kg) Nu e f mult dar nici nu trebuie sa fie mai mult k ne 'dereglam'. Precizez k am mers si la sala. Eu vreau sa mai slabesc pana ajung la 46- 47 kg ( am 22 de ani si 1.45, deci sunt f mica:((() Problema e ca singura parca mi.e asa de greu:(( tare bine mi-ar prinde o partenera cu care sa impartasesc opinii. Prietenele mele sunt slabe, deci nu ma pot ajuta:( adresa mea e oprea_maria06@yahoo.com. scrieti.mi daca sunteti interesate. pa!!

  • nicoleta, joi, 12.05.2011 16:00
    sfaturi

    buna ziua!doresc si y daca se poate sa'mi spuneti cum sa fac sa'mi scada burta...si in plus ceva tratamente naturale pentru cresterea sanilor,daca s'ar putea ceva exercitii....!va multumesc!

  • doina, miercuri, 20.04.2011 16:59
    celulita

    Buna ziua ! As dori sa scap de celulita si vergeturi..insa nu stiu cum! Nu stiu ce metoda este mai eficienta..Ma puteti ajuta?

  • adriana, sâmbătă, 26.03.2011 00:28
    slabesti sigur

    ..daca..faci sport...cam 30 min pe zi...mananci ce vrei...in cantitati mai mici...de doua ori pe zi si o gustare...dar ultima masa sa nu fie dupa ora 18!..iar apa...cata doriti... Nici eu nu credeam k voi slabi vreodata..pentru ca nu eram motivata sa fac asta...dar cu exercitii si mancare mai Putzina...se poate... Marele Secret...Vointza..! pupiii la voi...:*:*:* si sa fitzi suple cat de repede..

  • jessica, miercuri, 16.03.2011 21:28
    celulita

    Parerea mea este ca de celulita se scapa doar daca se maseaza zona cu pricina,eu am fost la un centru estetic,am facut acolo masaje cate 30 min pe saptamana si in cateva saptamani s-a vazut efectul,mie mi-au facut doar masaje manual pt ca inca alaptez dar sunt destule aparate care au efecte benefice mai rapide,si aveam celultita dupa o sarcina in care am pus 30 kg.Va doresc succes fetelor.

  • Oana, marţi, 08.03.2011 20:03
    slabirea rapida

    salut fetelor! aveti mare grija cum si cat slabiti intr-o perioada scurta,eu am slabit 5 kg intr-o saptamana doar ca am ramas cu vergeturi pe abdomen si fese. Mancand regulat si cate putin este mult mai bine decat sa va infometati....veti ramane cu pielea intinsa si frumoasa.....nu faceti greseli pe care multe dintre noi le regreta...sincer acum asi vrea sa fiu ca inainte,cu 5 kg in plus dar fara vergeturi :((( Va pup.

  • Roxana, luni, 07.03.2011 20:56
    Slabit si scapat de celulita

    Buna fetelor, frumoaselor :) In primul rand cand vreti sa slabiti trebuie sa fiti optimiste, sa vizualizati :). La punctul doi as recomanda un consult la un medic nutritionist. Sa nu patiti ca Teo Trandafir . Mare grija, NU VA INFOMETATI !!!Trebuie sa va cunoasteti organismul si in functie de rezultatul unor analize acesta va recomanda o dieta NU INFOMETARE. Nu cred ca vreti sa fiti siluete si cu pielea flasca, mai ales ca prima data se rideaza tenul. La punctul trei recomand miscarea,aerobic, fitness, chiar si dansul . Puteti sa le faceti singure si acasa. Nu uitati masajul in special cand vine vorba de celulita, plus ca e si relaxant. Daca nu va permiteti sa mergeti la un salon , masati-va singure acasa cu o perie aspra in zonele afectate de celulita, dati cu crema impotriva celulitei , una mai ieftina e SUPLIFORM de la Hofigal si impachetati-va in folie de plastic. Stati asa macar 30 de minute de cateva ori pe saptamana. Nu uitati sa beti suficienta apa , sa eliminati din alimentatie dulciurile , grasimile , excesul de sare, Ca rezumat aveti nevoie de incredere in voi, dieta, miscare si masaj. Multa bafta, sanatate si frumusete :) Roxana

  • livishor, luni, 07.03.2011 19:39
    eu nu sunt mamica dar trebuie sa slabesc

    Buna! Poate ca nu ma intelegeti dar am 1,62 si 54 de kg, cu picioare foarte groase si solduri mari. Am facut exercitii tot timpul si nu prea mai mananc. stiu ca nu trebuie sa ma infometez, dar altfel nu slabesc. nici cu exercitiile asa zise ajutatoare. nu am dat niciun kg jos sunt la fel de grasa. va rog da-ti-mi ceva de slabit ca nu ma mai suport, mi-e rusine sa ma mai duc la scoala .

  • Ruxi, miercuri, 09.02.2011 00:35
    @ ESTERA - celulita

    eu am reusit sa mai scap de celulita (destul de vizibil). acum un an ma ingrasasem si intr-o zi m-am speriat si m-am pus pe slabit, am inceput sa fac exercitii, destul de simple, pt fiecare parte a corpului si faceam asta zilnic pt aproximativ o ora; in timpul asta nu mai mancam noaptea (cu 3 ore inainte sa adorm), mancam multe fructe (intre mese) si beam f f f multa apa si intr-adevar a avut rezultate. si celulita a plecat ! a si neaparat dar neaparat FARA SARE !!! evita sarea pe cat posibil

  • ESTERA, joi, 03.02.2011 12:34
    celulita

    privet.As dori sa scap de celulita insa na stiu cum.Va rog spunetimi o metoda mai eficienta si mai putin costisitoare

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro