Mesaje pe care nu ar trebui să le trimiți niciodată după prima întâlnire
La prima întâlnire testezi terenul de obicei. Ai putea să întâlnești iubirea vieții tale și să fii entuziasmată. Sau poți întâlni o persoană care te întrerupe în mod constant pentru a vorbi doar despre sine, în timp ce mestecă cu gura deschisă.
Nu știi niciodată până când nu mergi la prima întâlnire. Însă ce urmează? Există câteva mesaje pe care nu ar trebui să le trimiți niciodată după prima întâlnire. Iată care sunt acestea!
Ce mesaje nu ar trebui să trimiți niciodată după prima întâlnire?
Dacă nu ești interesată de o relație, poți trimite câteva mesaje pentru a evita o a doua întâlnire sau poate că ai curajul să spui lucrurilor pe nume de la prima întâlnire. Dacă ți se pare că te potrivești cu persoana cu care ai ieșit, poate că nu știi cum să îți exprimi interesul, fără a trimite un semnal greșit. Iar mesajele pot fi destul de riscante, având în vedere că nu poți vedea limbajul corpului persoanei cu care vorbești și cum interpretează ceea ce îi spui. Cu toate acestea, există câteva tipuri de mesaje pe care nu ar trebui să le trimiți niciodată după prima întâlnire. Regăsești mai jos câteva dintre acestea. Evită-le!
1. "Ce mai faci?"
Este o întrebare pe care ți-o pune de obicei bunica, mama sau barista de la cafeneaua ta preferată. Nu are un element special și nu pare că ești foarte entuziasmată când trimiți acest mesaj. Persoana cu care ai ieșit la prima întâlnire încearcă să te cunoască și să îți înțeleagă personalitatea. Dacă trimiți un mesaj generic și neinspirat, s-ar putea să fii percepută ca fiind o persoană plictisitoare și neatrăgătoare. Adaugă ceva specific mesajului tău pentru a scoate în evidență simțul umorului și pentru a construi o conexiune. Ai o singură șansă pentru a trimite un mesaj după o primă întâlnire, așa că este important să trimiți un mesaj special. După cum spuneam, umorul este o modalitate foarte bună de a interacționa. Încearcă să te legi de un subiect de discuție pe care l-ați abordat la prima întâlnire.
2. "Hai să bem o cafea mâine!"
Poate că ți s-a întâmplat până acum să te atașezi prea repede de persoana nepotrivită. Este recomandat să lași câteva zile să treacă înainte să vă vedeți din nou, pentru a putea analiza timpul petrecut împreună. Uneori, când te gândești la prima întâlnire, începi să îți dai seama ce lucruri ți-au plăcut și ce te-a deranjat. Dacă te grăbești să intri într-o relație, s-ar putea să îți fie limitată abilitatea de a determina dacă ar trebui cu adevărat să vă mai vedeți a doua oară. Nu trebuie să îi arăți că ești disponibilă oricând. O invitație pentru a doua zi ar putea transmite și mesajul că ești disperată. În schimb, ieși în oraș cu prietenii tăi, cărora le poți povesti cum a fost la prima întâlnire.
3. "Mă bucur că vrei copii."
Dacă vrei copii, este esențial să găsești un partener care să își dorească, de asemenea, copii. Uneori, conversațiile de la prima întâlnire pot ajunge destul de departe și există posibilitatea să discutați despre copii sau căsătorie. Dar acest lucru nu înseamnă că relația voastră este pregătită pentru acest lucru. De aceea, nu ar trebui să trimiți un mesaj în care să-ți exprimi entuziasmul că persoana respectivă vrea copii. Este important să iei lucrurile pe rând. Nu trebuie să spui nimic despre viitorul împreună înainte de a vorbi deschis despre aceste idei. Îl poți speria dacă te grăbești. Chiar dacă îți vine să sari de bucurie că vrea copii, poate că ar trebuie să îți exprimi entuziasmul în fața prietenei tale cele mai bune. Va exista momentul potrivit și pentru o discuție despre copii, dar nu imediat după prima întâlnire.