Sexul si sanatatea
Dosarele Eva / 30.01.2015

Beneficiile Omega 3 si ale Uleiului de Canepa, direct in Dormitor! Sexul nu a fost niciodata atat de Sanatos. Sexul nu a fost niciodata atat de Natural.

Numeroase studii si carti de psihologie si sexologie ne transmit faptul ca cele doua sexe sunt extrem de diferite si ne ofera solutii pentru convietuirea lor pasnica, un deziderat de multe ori greu de atins.
Povestea din spatele brandului HempSex – interviu cu Lili Pop
Când am primit diagnosticul nu-mi venea sa cred ce aud. Un nodul? Sa fac o biopsie? O operatie? Chimioterapie? Radiatii? Adica, am CANCER!
HempSex – noul ritual magic al sexului
V-ati vazut, v-ati placut, sunteti împreuna în templul iubirii stiut numai de voi si urmeaza sa faceti cel mai natural, mai firesc si mai intim act posibil…si totusi…atât de magic!
Dr. Oz: alimente care îti cresc libido-ul si îti ofera orgasme de neuitat
Exista multe probleme care stau în calea unei vieti sexuale satisfacatoare. Dar nu esti singura si nici lipsita de ajutor daca simti ca dorinta ta sexuala nu mai este ce a fost odata.
Eşti ceea ce se numeşte o fire artistică, o cântăreaţă şi compozitoare de succes ce a reuşit performanţa de a colabora chiar şi cu cel mai cunoscut muzician din zona balcanică, Goran Bregovic.
Eşti o femeie independentă ce deţine controlul asupra vieţii sale. Însă când vine vorba despre viaţa sexuală preferi rolul supus în defavoarea celui dominator? Vrei să preiei controlul în pat pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală? Iată 5 secrete din dormitor!
Eşti sigură că iubitul tău a avut parte de cele mai tari senzaţii cu tine în pat? Ca să fii sigură că îi oferi iubitului tău clipe magice ori de câte ori faceţi dragoste, află câteva secrete despre trupul lui împărtăşite de sexologi.
Bărbaţii adoră să facă dirty-talk, adică să aibă un schimb de replici indecente cu partenera de cuplu, ori în timpul preludiului, ca să se încingă atmosfera, ori în timpul actului sexual, ca să fie mai condimentat.
Durerea în timpul actului sexual este frecvent întâlnită la femei, însă de foarte multe ori este ignorată. Pe lângă stres şi incapacitatea de a te relaxa, durerea în timpul actului sexual poate să ascundă unele complicaţii. Află de ce te doare când faci sex!
Pentru ca viaţa ta sexuală să fie la cote înalte şi să te bucuri de cele mai fierbinţi nopţi de dragoste, dar şi de armonie în cuplu, apelează la practica Feng Shui, folosită de mii de ani în China.
 
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro