Inovatia 4LaxBebe, te ajuta cu blandete cand bebelusul tau este constipat
Dosarele Eva / 20.03.2014

Orice mamica s-a confruntat cu situatii neplacute in primele luni de viata ale copilului. Din pacate nu intotdeauna reusim sa intelegem ce doreste bebelusul sa ne transmita, dar una dintre cauzele principale de disconfort in cazul sugarilor este constipatia.
Trateaza constipatia bebelusului tau rapid si eficient
Fii pregatita pentru constipatia bebelusului tau, cu supozitoare create speciale pentru el. In primul an din viata bebelusului apar si primele problemele la care tu ca mamica trebuie sa gasesti solutii cat mai eficiente si confortabile pentru micutul tau.
Cum putem preveni si ameliora constipatia la sugari
Majoritatea mamicilor s-au confruntat cel putin o data cu aceasta problema: constipatia bebelusului. Caracterizata prin scaune de consistenta crescuta, a caror eliminare la 2-3 zile sau chiar mai mult se dovedeste dificila, uneori chiar dureroasa, constipatia este una dintre cauzele comune de disconfort al sugarului.
Fii pregatita pentru constipatia bebelusului tau, cu supozitoare create speciale pentru el
De vorba cu Dr. Ana Culcer, Medic Primar Pediatru, Doctor in stiinte medicale, Sef sectie Neonatologie al Spitalului Universitar din 1984, din 1973 lucreaza la Sectia de Neonatologie cu supraspecializare in...
Castiga unul dintre cele 15 premii oferite de 4LaxBebe!
În primul an din viata bebelusului apar si primele problemele la care tu ca mamica trebuie sa gasesti solutii cât mai eficiente si confortabile pentru micutul tau.
 
RECOMANDA PRIETENILOR
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro