Transformarea uimitoare prin care a trecut Britney Spears: A slăbit enorm şi e dependentă de sală

Vedete / 31.01.2018

Vedeta şi-a schimbat radical stilul de viaţă în ultimii ani. Ea face sport constant şi a scăpat de kilogramele în plus.

Britney Spears continuă să surprindă şi o face în cel mai plăcut mod. După o perioadă neagră, în care a avut mai multe probleme financiare şi sentimentale care şi-au lăsat urmele pe aspectul său fizic, vedeta a renăscut şi se află într-o formă extraordinară.

Nu-i niciun secret - tot ceea ce a reuşit să facă se bazează pe muncă şi pe o atitudine serioasă. Încetul cu încetul, Britney a devenit tot mai dedicată programului de pregătire fizică pe care l-a adoptat şi a devenit dependentă de sală, ceea ce este chiar surprinzător, ţinând cont de viaţa haotică pe care ea o ducea în urmă cu mai mulţi ani.


Sportul şi dieta sănătoasă au dat rezultate - Britney a slăbit mult şi are un tonus de zile mari, dovadă şi ultima fotografie pe care ea a postat-o luni pe Instagram. Îmbrăcată cu un şort alb şi un top sport roz şi încălţată cu pantofi sport portocalii, vedeta în vârstă de 36 de ani şi-a făcut un selfie în sală, în faţa unui covoraş de yoga şi a aparatelor de fitness.

"Îmi place să fac exerciţii cardio şi să transpir, dar orice e prea mult strică. Mi-a prins bine să lucrez mai puţin în ultimele săptămâni şi să mă bucur de timpul liber cu copiii!!!", a scris Britney pe contul pe care are 18 milioane de admiratori.


Cu părul blond strând într-un coc răvăşit şi cu picioarele tonifiate, Britney arată mai slabă ca oricând, iar silueta corpolentă, chiar supraponderală, a rămas o amintire. Ea şi-a reluat programul de întreţinere după o vacanţă în Hawaii petrecută cu cei doi fii ai săi, Sean Preston, în vârstă de 12 ani, şi Jayden, cu un an mai mic.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro