Britney Spears a scăpat de kilogramele în plus pe care le afişa în urmă cu câţiva ani
Forma foarte bună în care se află Britney Spears o ajută de mai bine de doi ani să-şi menţină cariera la un nivel înalt. Pe 31 decembrie, cântăreaţa şi-a încheiat rezidenţa în Las Vegas, după patru ani în care a locuit şi concertat la Planet Hollywood Resort & Casino. Săptămâna trecută, ea a anunţat că în luna iulie va pleca în turneu cu show-ul ei, "Piece Of Me", pe Coasta de Est a Statelor Unite şi în Europa, având programate concerte în Anglia, Germania, Norvegia, Suedia şi Belgia.


Solista a lansat show-ul "Piece of Me" în decembrie 2013 şi de atunci a susţinut peste 250 de spectacole şi a vândut peste 930.000 de bilete, notează Daily Mail.

Perioada foarte bună pe plan artistic şi financiar a pus capăt anilor foarte grei în care artista s-a confruntat cu mai multe probleme. Britney s-a aflat sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, acesta preluând şi rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul vedetei a fost monitorizat de un judecător, după ce ea a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.


De atunci, Britney Spears a reuşit însă să-şi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009.

În martie 2011, artista şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Al optulea album al cântăreţei, intitulat "Britney Jean", lansat pe 3 decembrie 2013, care conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears, s-a bucurat de succes. Acesta a fost urmat de al nouălea material discografic, intitulat "Glory", de asemenea bine primit pe piaţă.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro