De-a lungul carierei, Thalia a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare TV, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, notează Mediafax.

Thalia şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscută pentru seriale precum "Maria Mercedes" (1992), “Marimar” (1994), "Maria, la del Barrio" (1995) sau “Rosalinda" (1999).


Ultimul film în care a jucat a fost Mambo Cafe (2000). Vedeta este căsătorită cu Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani

În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani. Thalia şi Tommy Mottola au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007, şi un băieţel, Matthew Alejandro, născut în iunie 2011.

Pe parcursul carierei, Thalia, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel. Citește și:
Sfaturi de frumusete de la Thalia
Foto: Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro