Obsedată de moarte: Fiica lui Whitney Houston, distrusă de sfârșitul mamei sale

Vedete / 03.02.2015

Modul în care a decedat cântăreața americană a marcat-o pe fata acesteia. După aproape trei ani, Bobbi Kristina Brown a încercat să repete scena fatală.

Moartea neaşteptată a celebrei cântăreţe Whitney Houston a dus-o la disperare pe singura ei fiică. Bobbi Kristina era obsedată de dispariţia mamei sale, de faptul că aceasta a fost găsită zăcând în cada unui apartament de hotel în care fusese cazată şi de faptul că nimeni n-a putut împiedica acest eveniment nefericit.La aproape trei ani de atunci, Bobbi Kristina Brown, singurul copil al vedetei, a repetat tragica scenă, dar, de data asta, deznodământul nefast nu s-a mai produs. Tânăra în vârstă de 21 de ani a fost găsită sâmbătă, inconştientă, în cadă, iar în prezent se află în comă indusă, la spital.


Acest eveniment este cel mai recent din ultima parte a vieţii ei agitate, marcată profund de moartea mamei. Punctul critic în care a ajuns atunci a destabilizat-o atât de mult, încât ea devenise obsedată de moarte. O sursă citată de publicația Chicago Sun Times a declarat că Bobbi vorbea des despre mama sa, care a murit pe 11 februarie 2012, din cauza unei supradoze de droguri, considerată accidentală de anchetatori: "Era obsedată de asta, mai ales anul trecut. Pomenea mai des de comemorare decât despre prima aniversare a căsătoriei sale cu Nick Gordon."


O altă sursă a spus pentru aceeaşi publicaţie că existau semne clare că Bobbi avea probleme mari. Depresia ei a fost accentuată de supărarea provocată de filmul despre mama ei, intitulat "Whitney". Tânăra dorea să spună adevărul despre relaţia dintre părinţii ei, pentru că ea considera că imaginea mamei sale a fost afectată, a spus persoana citată. "A oscilat între extreme până acum şi a luptat cu demonii ei. Pierderea mamei şi nevoia ei disperată de atenţie sunt doar o parte din muntele de probleme pe care le are", a spus o altă sursă pentru revista People.


Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houston şi Bobby Brown, a fost plasată de medicii americani în comă indusă din cauza unei inflamaţii la nivelul creierului, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din reşedinţa sa din Roswell, sâmbătă dimineaţă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro