Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei
Divertisment · Vedete / 15.01.2014

Tatăl vedetei a evitat să dea ochii cu Mioara, fosta lui soție, care a comentat decizia lui de a nu participa la petrecere.

Oana s-a căsătorit miercuri după-amiază cu iubitul ei, Marius Elisei la Oficiul Stării Civile din Sectorul 2 al Capitalei.

"Sunt foarte fericită! A fost foarte emoţionant! Sunt încă sub anestezie şi sunt emoţionată. Naşii sunt nişte prieteni apropiaţi", a declarat Oana la ieşirea din Primărie.

Oana Roman a îmbrăcat o rochie cu mânecă lungă marca Răzvan Ciobanu de culoare roz. Ea a avut şi o pălărie pe care nu a purtat-o. În picioare, vedeta a avut o pereche de balerini de culoare deschisă cu un imprimeu cu cap de leu. Marius a purtat un costum elegant, negru, semnat de Adina Buzatu.



Părinţii vedetei, Petre şi Mioara Roman, au fost prezenți dar s-au evitat reciproc. Petre Roman a venit la eveniment îmbrăcat foarte elegant, cu un superb buchet de trandafiri albi pentru fiica lui.
"Când am văzut-o pe Oana cât e de frumoasă, şi Doamne cât e de frumoasă, mi s-au înmuiat picioarele. Mi-a plăcut foarte mult. Marius a spus un <<DA>> mai mult decât răspicat. Cred că e alegerea este a Oanei, ea îl ştie, îl cunoaşte. Oana este foarte fericită. La naştere emoţia va fi şi mai mare. Nu voi participa la petrecere. Important era să fiu aici şi voi fi lângă ea şi peste o lună când va aduce pe lume fetiţa"

, a declarat Petre Roman pentru postul Antena Stars.

Fostul premier a venit neînsoțit de soția lui, Silvia Chifiriuc, Petre Roman a spus doar că a venit la cununie pentru că e tatăl Oanei şi aşa este normal. El a mai spus că nu va sta la petrecere, fără a explica motivul absenței.

Mioara Roman a ajuns cu zece minute mai târziu după fostul ei soţ. "Oana e emoţionată, fericită. Nu îmi vine să cred că se mărită", a spus ea înainte de ceremonie.
Întrebată despre decizia fostului soţ de a nu participa la petrecere, Mioara a răspuns:

"O fi având treabă, e miercuri, lumea munceşte. E important că a venit la cununie, aici e important".

"Oana a fost foarte frumoasă şi emoţionată. Dar parcă mai multe emoţii a avut Marius când a trebuit să spun DA", a declarat, la rândul ei, mama lui Marius.

Oana Roman  (37 de ani) şi Marius Elisei (26 de ani) sunt împreună de aproximativ un an. Peste o lună cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe.


Foto: Mediafax / Libertatea

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro