Lady in red: Sharon Stone arată la 57 de ani ca-n "Basic Instinct"

Vedete / 11.09.2015

Actrița americană a luat cina la un restaurant din Milano și i-a lăsat cu gura căscată pe italieni.

Sharon Stone își sfidează vârsta. Chiar și atunci când e departe de Hollywood, fostul sex-simbol al anilor '90 arată extraordinar. Miercuri seară, vedeta i-a lăsat fără cuvinte pe cei care au admirat-o la ieșirea dintr-un restaurant din Milano: la 57 de ani, vedeta americană este într-o formă de zile mari, evidențiată și de ținuta aleasă.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă până sub genunchi, Sharon Stone a luat cina cu un grup de prieteni la Trattoria Milanese. Starul din "Basic Instinct" arăta sexy, iar rochia mulată îi scotea în evidență posteriorul, lăsându-i la vedere spatele gol. Deși îi sublinia liniile corpului, ținuta nu era lipsită de eleganță, notează cotidianul britanic Daily Mail.


Cu părul blond tuns scurt, actrița și-a accesorizat rochia cu pantofi aurii cu toc-cui, și un lănțișor din aur cu un pandantiv în formă de floare.

Apariția elegantă a actriței confirmă încă o dată forma excelentă în care se află. Sharon Stone a pozat nud pentru numărul din luna septembrie al ediţiei americane a revistei Harper's Bazaar, ea vorbind în paginile acestei publicaţii şi despre momentele dramatice prin care a trecut, în 2001, după ce a fost diagnosticată cu anevrism cerebral.
  • photoshop, joi, 24.09.2015 09:08
    fake sharon

    Cu photoshop poti transforma orice baba intr-un fotomodel .

  • Taraxacus, vineri, 11.09.2015 17:14
    Sa fim seriosi

    Arata ca o baba operata, am vazut romance care la 60 de ani aratau muuuult mai bine ca ea....

  • banelus, vineri, 11.09.2015 13:34
    groaznica

    Ea si cu Loredana Groaza,ar putea sa se ia de mana si sa se duca tot invartindu-se!!!Sharon arata ca o mumie!!!Oribila.plina de pete si lovituri sau cosuri ,de parca ar fii o taranca

  • sanduionescu 2012, vineri, 11.09.2015 13:30
    Sharon Stone

    Dumitrescule ,noi am mai vazut ceva femei ,tu nu ! Daca mai ai un pic de bun simt vezi ce maini are (zbarcite si cu pete ) uita-te la zgarieturile de pe picioare si la gatul care il tine incordat in momentul foto pentru a i se trage gusa .Am vazut filmul de patru ori si nici atunci nu era o minune .Acolo si atunci momentul care ne-a facut praf era acela cand sta in fata politiei si isi schimba piciarele aratand ca nu are chilotii pe ea .Cine a retinut fata ei atunci? Mai iesi si tu in lume ca sa vezi femei frumoase ca daca vrei d-astea mergi la cumparaturi intrer 10 si 12 -ora cotoharlelor!

  • stefan, vineri, 11.09.2015 11:33
    ochelari de cal

    D-na sau D-nul care a scris marea stire,poarta ochelari...de cal! vai de mamaliga voastra!

  • Liviu, vineri, 11.09.2015 11:06
    Sharon Stone

    Ce comentari de oameni inculti dar invidiosi si plini de rautati. Sigur ca arata bine ,la ani ei iar in plus,este inbracata decent ,ceia ce ii ofera o anume eleganta ,normala pentru varsta si pozitia ei sociala.

  • batran, vineri, 11.09.2015 09:17
    57varsta

    Ce mare branza, sunt atatea femei de 57 de ani care arata la fel sau chiar mai bine fara atatea aranjamente....

  • ED, vineri, 11.09.2015 08:23
    Mai bine sa nu mai vorbim de italieni

    Italienii raman oricum cu gura cascata dupa orice femeie blonda chiar daca e mai in varsta iar Sharon Stone arata foarte bine pentru varsta ei.

  • melange, vineri, 11.09.2015 07:03
    sharon stone

    in afara faptului ca afiseaza o mina fericita (ca-i "da mana", nu ? ), mie mi se para ca arata rau pentru varsta ei, si, evident, la ani lumina de felul in care arata in "Basic instinct "

  • Rares, vineri, 11.09.2015 06:43
    Sharon

    Voi ati vazut filmul? Ce articol de kacat!. Arata fix ca o mumie.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro