Rochia pe care o purta actrița americană îi sublinia fiecare linie a corpului
În 2001, Sharon Stone a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, în 2001, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. "Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea. L-am întrebat: 'Voi muri?'. Şi el mi-a spus: 'Ai o hemoragie în creier'. Am spus: 'Ar trebui să o sun pe mama' şi el mi-a răspuns: 'Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'", şi-a amintit Sharon Stone, potrivit harpersbazaar.com.


Ea a mai spus că a avut nevoie de doi ani pentru a se reface. "Am simţit că întregul meu ADN s-a schimbat", a mai spus actriţa, precizând că inteligenţa sa emoţională a devenit mai bine conturată. "Am ales să muncesc din greu pentru a deschide alte părţi din mintea mea. Acum sunt mai puternică. Şi pot să fiu extrem de directă. Acest lucru sperie oamenii, dar cred că asta nu este problema mea", a spus actriţa.

Sharon Stone apare complet dezbrăcată în acest pictorial alb-negru realizat de fotograful Mark Abrahams pentru cel mai recent număr al ediţiei americane a revistei Harper’s Bazaar.


În interviul care însoţeşte pictorialul, Sharon Stone vorbeşte deschis despre gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în anul 2001, când a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, şi despre modul cum şi-a reconstruit ulterior viaţa şi cariera.
  • photoshop, joi, 24.09.2015 09:08
    fake sharon

    Cu photoshop poti transforma orice baba intr-un fotomodel .

  • Taraxacus, vineri, 11.09.2015 17:14
    Sa fim seriosi

    Arata ca o baba operata, am vazut romance care la 60 de ani aratau muuuult mai bine ca ea....

  • banelus, vineri, 11.09.2015 13:34
    groaznica

    Ea si cu Loredana Groaza,ar putea sa se ia de mana si sa se duca tot invartindu-se!!!Sharon arata ca o mumie!!!Oribila.plina de pete si lovituri sau cosuri ,de parca ar fii o taranca

  • sanduionescu 2012, vineri, 11.09.2015 13:30
    Sharon Stone

    Dumitrescule ,noi am mai vazut ceva femei ,tu nu ! Daca mai ai un pic de bun simt vezi ce maini are (zbarcite si cu pete ) uita-te la zgarieturile de pe picioare si la gatul care il tine incordat in momentul foto pentru a i se trage gusa .Am vazut filmul de patru ori si nici atunci nu era o minune .Acolo si atunci momentul care ne-a facut praf era acela cand sta in fata politiei si isi schimba piciarele aratand ca nu are chilotii pe ea .Cine a retinut fata ei atunci? Mai iesi si tu in lume ca sa vezi femei frumoase ca daca vrei d-astea mergi la cumparaturi intrer 10 si 12 -ora cotoharlelor!

  • stefan, vineri, 11.09.2015 11:33
    ochelari de cal

    D-na sau D-nul care a scris marea stire,poarta ochelari...de cal! vai de mamaliga voastra!

  • Liviu, vineri, 11.09.2015 11:06
    Sharon Stone

    Ce comentari de oameni inculti dar invidiosi si plini de rautati. Sigur ca arata bine ,la ani ei iar in plus,este inbracata decent ,ceia ce ii ofera o anume eleganta ,normala pentru varsta si pozitia ei sociala.

  • batran, vineri, 11.09.2015 09:17
    57varsta

    Ce mare branza, sunt atatea femei de 57 de ani care arata la fel sau chiar mai bine fara atatea aranjamente....

  • ED, vineri, 11.09.2015 08:23
    Mai bine sa nu mai vorbim de italieni

    Italienii raman oricum cu gura cascata dupa orice femeie blonda chiar daca e mai in varsta iar Sharon Stone arata foarte bine pentru varsta ei.

  • melange, vineri, 11.09.2015 07:03
    sharon stone

    in afara faptului ca afiseaza o mina fericita (ca-i "da mana", nu ? ), mie mi se para ca arata rau pentru varsta ei, si, evident, la ani lumina de felul in care arata in "Basic instinct "

  • Rares, vineri, 11.09.2015 06:43
    Sharon

    Voi ati vazut filmul? Ce articol de kacat!. Arata fix ca o mumie.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro