L-a scos din necaz: Renee Zellweger i-a plătit toate datoriile iubitului ei

Vedete / 18.10.2017

Actriţa în vârstă de 48 de ani l-a susţinut pe Doyle Bramhall, plătind în jur de 5.000 de dolari pe lună pentru facturi şi cheltuielile lui de divorţ.

În spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică - ştiţi ideea. Ei bine, iată un caz concret: Renee Zellweger şi-a susţinut financiar iubitul în timpul divorţului costisitor de care acesta a avut parte.

Vedeta din "Bridget Jones" a avut o relaţie de cinci ani cu rockerul Doyle Doyle Bramhall şi în tot acest timp acesta a locuit la ea, iar actriţa i-a plătit cheltuielile şi toate costurile cu divorţul de soţia lui, reiese din documentele din cadrul procesului, obţinute de E! News. În 2015, Doyle a avut datorii de aproape 60.000 de dolari, iar Renee i-a dat aceşti bani.


În timpul înfăţişărilor din cadrul procesului de divorţ pe care Doyle îl acea cu fosta soţie, Susannah Melvoin, judecătorul a specificat că venitul actriţei nu poate fi luat în calcul pentru stabilirea sumei pe care muzicianul o are de plătit soţiei şi copilului, relatează Daily Mail. Potrivit documentelor citate de E! News, Renee şi-a susţinut iubitul cu o sumă lunară de aproximativ 5.000 de dolari.

Renee şi Doyle au început să se întâlnească în 2012, la doi ani după ce el s-a despărţit de Susannah, dar se ştiau din anii '90, când au studiat amândoi la University of Texas. Actriţa nu a vorbit mult despre iubitul ei, mărginindu-se să spună pentru UsWeekly: "Este o persoană specială!".


Zellweger a fost căsătorită cu cântăreţul de muzică country Kenny Chesney timp de numai patru luni, în 2005, şi a mai fost logodită cu actorul Jim Carrey.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro