Renee Zellweger a strălucit într-o rochie galbenă la premiera de la Los Angeles a ultimului ei film, "Same Kind Of Different As Me"
Doyle, care a lucrat cu nume mari precum Eic Clapton şi Roger Waters, a fost căsătorit cu Susannah din 1997 până în 2010 şi au doi copii împreună. La scurt timp după despărţire, Doyle a avut o relaţie cu cântăreaţa Sheryl Crow, apoi s-a cuplat cu Renee, acum patru ani.

În 2014, Renee a ajuns să fie implicată în disputa dintre Susannah şi Doyle, după ce soţia muzicianului a reclamat că acesta nu-i dă bani pentru creşterea fiicelor lor. În documentele obţinute de E! News şi Daily Mail, avocatul lui Susannah a arătat că ambii soţi au acumulat datorii de 300.000 de dolari şi că ea are nevoie disperată de ajutor.


Totodată, apărătorul ei a spus că fetiţele au fost nevoite să îndure scandalul mediatic al divorţului, inclusiv fotografii cu ei în timp ce îşi făceau de cap în apa oceanului, pe o plajă din Hawaii, relatează ziarul britanic.
În plus, avocatul a susţinut că Doyle a refuzat constant să-şi ajute soţia şi să rezolve problema datoriilor acumulate împreună.

Susannah a colaborat cu Prince în anii '80 cu regretatul Prince, iar starul a scris pentru ea piesa "Nothing Compares 2 U". Potrivit TMZ, în decembrie 2016, Susannah a cerut ca toate veniturile, cheltuilile şi bunurile lui Doyle să fie luate în considerare în procesul de divorţ, iar astfel a fost implicată în proces şi Renee Zellweger, care îl ajuta pe Doyle să se descurce.


Actriţa a prezentat instanţei mai multe documente pentru a demonstra că viaţa sa personală şi profesională sunt separate de procesul lui Doyle. Vedeta a fost totuşi nevoită să depună mărturie în instanţă şi a avut o confruntare faţă în faţă cu Susannah, scrie Daily Mail.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro