Isterie în Japonia: Taylor Swift a întârziat avioanele după ce a sosit la Tokyo

Vedete / 06.05.2015

Fanii s-au călcat în picioare, la aeroport, pentru a o vedea pe cântăreaţa americană. Vedeta în vârstă de 25 de ani îşi începe aici turneul mondial, intitulat "1989".

Taylor Swift a dat peste cap graficul zborurilor aeriene de la aeroportul Narita din capitala Japoniei. Artista americană a fost pe punctul de a fi strivită de valurile de fani disperaţi să o vadă şi să o atingă, iar grupul imens de oameni a provocat un haos de nedescris, paralizând activitatea aeroportului.

Îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă, la care a asortat un lănţişor de aur cu un pandantiv în forma literei T, de la numele său, o geantă Louis Vuitton şi o pereche de pantofi negri cu toc înalt, Taylor arăta încântător, ca de obicei, la descinderea pe pământ japonez, deşi venea după un zbor foarte lung. Ea a postat câteva imagini elocvente pe contul său de Instagram, glumind: "O sosire obişnuită la Tokyo", a scris lângă fotografiile care surprind haosul din aeroport.


Cântăreaţa a sosit duminică în Japonia, însoţită de părinţii ei, Scott şi Andrea Swift. Decizia mamei sale, în vârstă de 57 de ani, de a o însoţi este surprinzătoare, în condiţiile în care doamna Swift a anunţat în aprilie că a fost diagnosticată cu cancer, relatează tabloidul online american TMZ.

Vedeta, cunoscută pentru relaţia sa foarte strânsă cu mama ei, a scris atunci pe reţeaua Tumblr despre vestea devastatoare pe care a primit-o: "Aş dori să păstrez pentru mine detaliile despre starea ei şi despre planurile de tratament, dar ea a dorit ca voi să ştiţi. A vrut să ştiţi pentru că părinţii voştri ar putea fi prea ocupaţi cu ale lor pentru a mai ajunge la doctor şi poate că le veţi reaminti voi să meargă şi să facă analizele care ar putea conduce la o diagnosticare timpurie şi la un tratament mai uşor."


Artista a mai scris atunci că starea de sănătate a mamei sale ar putea să o împiedice să mai susţină multe concerte în acest an, dat fiind că are de dus "o bătălie importantă", notează cotidianul britanic Daily Mail.
  • kiki, miercuri, 06.05.2015 07:47
    sa fim cinstiti

    Cam ASTA este o vedeta. Cate albume a vandut? Ce a facut in prima seara?Cine o insoteste? Cum s-a imbracat? (nu CU CE firma..)Este un exemplu de bun simt,profesionalism, modestie si decenta. Puteti cerceta muuult si bine...NU avem asa ceva.In primul rand nu avem vocea si piesele.....pt ca datorita lor a ajuns vedeta. Noi avem DOAR vedete,nu se stie dece !!!!!!!!!!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro