Hollywood: 5 vedete care s-au îndrăgostit de România. Află motivele lor!

Kevin Costner
După doar câteva sâptămâni de filmări pentru miniseria "Hatfields & McCoys" care au avut loc în ţara noastră anul trecut, marele actor a declarat că a fost cucerit de locurile şi oamenii din România şi a promis că se va întoarce curând. "Iubesc România şi mă simt minunat aici. Am fost tratat ca un rege, deşi nu mă aşteptam la asta. Plănuiesc să revin pentru a vizita toată ţara", a fost declaraţia starului la plecare.

În plus, Kevin Costner, care a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie/ film de televiziune, a mulţumit României în discursul său. "A fost o călătorie minunată. Le mulţumesc tuturor oamenilor din faţa camerei şi din spatele ei, oamenilor din România".

Miniseria TV "Hatfields & McCoys", produsă de postul History Channel în colaborare cu Castel Film şi realizată în România, a primit cinci premii Emmy, două la categorii artistice - pentru cel mai bun actor în rol principal (Kevin Costner), respectiv secundar (Tom Berenger) - şi trei la categorii tehnice - pentru cel mai bun mixaj de sunet (românul Dragoş Stanomir, alături de Christian Cooke şi Brad Zoern), cel mai bun machiaj şi cel mai bun montaj.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro