Gwen Stefani e disperată: Are 48 de ani, dar mai vrea un copil

Vedete / 31.10.2017

Vedeta în vârstă de 48 de ani încearcă cu disperare să aibă primul ei copil cu iubitul său, Blake Shelton, susţine o sursă din anturajul cuplului.

Fosta solistă a trupei No Doubt şi-a găsit destul de repede fericirea după divorţ. Relaţia ei cu Blake Shelton curge frumos, iar cei doi se potrivesc de minune. Dar timpul se duce, iar ceasul biologic este nemilos - la 48 de ani, Gwen arată excepţional, însă este foarte greu să mai devină mamă.

Artista are trei copii, dar îşi doreşte enorm să aibă unul şi cu noul ei partener. Aceasta a devenit prioritatea lor înainte de a se căsători, susţine o sursă citată de Us Weekly. "Se vor căsători într-o zi, dar acum sunt super-concentraţi pentru ca ea să rămână însărcinată. Ei cred că au şanse. Au speranţe mari", a declarat persoana care a dorit să-şi păstreze anonimatul.


"Gwen şi Blake au început să vorbească tot mai mult despre un copil împreună, dar n-a fost uşor pentru ei să-şi întemeieze o familie. E ceva ce îşi doresc foarte mult, dar nu merge aşa cum vor", a mai spus sursa pentru publicaţia citată.

Gwen are trei copii din căsnicia cu Gavin Rossdale (51 de ani) - Kingston (11 ani), Zuma (9 ani) şi Apollo (3 ani). Însă ea vrea un copil cu Blake pentru că ştie cât de mult şi-a dorit acesta să aibă o familie cu fosta lui soţie, Miranda Lambert (33 de ani), relatează
Daily Mail. "Blake i-a spus lui Gwen că ar vrea să aibă şi el un copil, iar Gwen i-a promis că va încerca. Cu ea, Blake are exact relaţia şi familia pe care şi le-a dorit cu Miranda", a explicat sursa menţionată de Us Weekly. "Gwen e tot ce şi-a dorit. Sunt atât de dedicaţi unul altuia", a adăugat aceasta.

cântăreţul de muzică country i-a demonstrat o dată în plus iubitei sale cât de mult ţine la ea, dorind să-şi convertească unul dintre tatuaje într-un tribut la adresa ei. "Lui Blake nu-i plăcea tatuajul de pe antebraţ, mereu spunea că e urât. Se gândea să-l acopere şi singurul motiv pentru care n-a făcut-o a fost că nu s-a putut decide ce design să aleagă. Dar lucrează la asta, a devenit un soi de hobby pentru el să caute idei. Acum vrea să transforme tatuajul într-un tribut pentru Gwen", a spus o sursă pentru
Hollywood Life.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro