Frumuseţe la orice vârstă: Cindy Crawford arată la fel de bine ca fiica ei

Vedete / 27.02.2017

Supermodelul în vârstă de 51 de ani arată atât de bine încât Kaia Gerber (15 ani) ezită să apară în aceeaşi fotografie cu mama sa.

Există multe avantaje pentru o fată care are o mamă supermodel: o garderobă plină de haine de designer, un viitor asigurat, un anturaj plin de vedete. Dar celebritatea vine la pachet şi cu un mic neajuns - va fi comparată tot timpul cu cea care i-a dat viaţă, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

La numai 15 ani, Kaia Gerber îi calcă serios pe urme celebrei sale mame; i-a moştenit trăsăturile superbe şi a intrat cu curaj în lumea modellingului, având perspective promiţătoare în lumea în care Cindy Crawford s-a consacrat.


Dar nu-i deloc uşor să ai o mamă atât de cunoscută şi frumoasă, mărturiseşte Kaia. "Nu vreau să mai apar în poze cu ea, pentru că e incredibilă. Nu îmbătrâneşte, nu-i corect", a glumit adolescenta într-un interviu pentru Refinery29.

Kaia trebuie să mai aibă răbdare, pentru că, la 51 de ani, Cindy Crawford nu-şi arată deloc vârsta, dar poate fi mândră de realizările care îi certifică frumuseţea şi talentul precoce. Fiica celebrului model are deja la activ doi ani de activitate în modelling şi a fost protagonista unor pictoriale publicate de Vogue Italia, Teen Vogue şi CR Fashion Book, precum şi a unor campanii pentru Chrome Hearts şi Marc Jacobs Beauty.


Vedeta a avut grijă ca fata ei să-şi facă în mod lent intrarea în lumea modei, ferind-o de presiune şi ghidându-i paşii cu atenţie. Top-modelul declara în 2015 pentru publicaţia Daily Front Row că ar fi preferat ca fiica sa să debuteze în modelling la 17 ani. "Nu vrea ca eu să-mi încep cariera de mică. Ea a debutat când avea 16 ani, dar lumea este foarte diferită acum", a explicat Kaia pentru Teen Vogue.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro