Cindy ?i KaiaKaia este foarte mândră de mama ei, despre care spune că arată atât de bine, încât o eclipsează în fotografii
Cu un profesor ultracalificat, mama sa, tot ce trebuie să facă "mica Cindy" este să-i asculte sfaturile. "Din fericire, îmi ascultă sfaturile. E unul dintre domeniile în care trebuie să asculte de mine o perioadă", a spus supermodelul în emisiunea "Late Night with Seth Meyers".

La rândul ei, Kaia o învaţă pe Cindy cum să se descurce cu rețelele de socializare. "Învăț multe de la ea. De exemplu, să pun doar un hashtag într-o postare şi să nu scriu de mai multe ori pe Twitter într-o singură zi", a dezvăluit vedeta.


Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.


Cindy este căsătorită cu fostul model Randy Gerber, din 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro