Dosar Eva: Vedetele din România discută politică. Vezi cu cine țin!

Puya: "Eu nu sunt nici pedelist, nici pesedist, sunt... pesimist"

După ce în 2008 a avut o tentativă de a intra în politică, din care a scăpat neșifonat, Puya a rămas un contestatar ferm al clasei politice din România, pe care o acuză de neimplicare în problemele reale ale oamenilor.

În timpul protestelor din Piața Universității, de la începutul anului, Puya a postat un mesaj interesant pe Facebook: "Dacă jos Băsescu, atunci cine?".

Câteva luni mai târziu, într-un interviu pentru revista Tango, el a oferit o soluție tranșantă pentru impasul politic și pentru lipsa de încredere a românilor în politicieni: "Eu cred că României de acum i-ar folosi foarte mult o dictatură (...) Eu unul, sincer, nu aș fi contra unui dictator luminat. Da, aș vrea să se dizolve toate partidele politice și să nu existe decât un om care conduce. Dacă există cineva care să poată să facă treaba asta ca lumea, de ce nu? Nu am nevoie să se certe între ei în fiecare secundă...", a spus Puya cu convingere.

"Tot timpul se discută despre cifre, despre cât de răi sunt unii, despre cât de răi sunt alții, despre diverse conflicte, dar nimeni nu vorbește despre problemele reale ale oamenilor și cum pot fi ele rezolvate. Nimeni nu oferă soluții. Se vorbește despre cifre, ni se spune că a scăzut nu știu ce indice, că nu știu ce datorie e mare sau... mică, dar cine înțelege ce vorbesc ei? Noi nu suntem economiști, ca să ne dam seama ce se întâmplă dacă a căzut bursa din New York. Să-mi spună cum fac ca să nu mai fie roșia 7 lei! Să-mi explice cineva de ce dracu o chestie care crește din pământ, dacă îi pui o sămânță și o uzi, costă 7 lei! A mânca sănătos a devenit un privilegiu, iar asta e un lucru foarte rău. Mâncatul mi se pare un drept primordial pentru oameni. Adică, nu vorbesc de elicoptere... Dar să mănânci e primordial, cel puțin pentru oamenii care muncesc, nu? (...) Aici ar trebui să intervină politicienii, să rezolve problemele!", a explicat artistul, care a conchis: "În fine, eu nu sunt nici pedelist, nici pesedist, sunt... pesimist, cam asta e ideea", a declarat artistul fără să se ascundă după cuvinte.

  • TeBULESCU, luni, 09.07.2012 03:02
    La cate e badea cu voiculescu.....

    ....normal ca daca altu' are o alta parere, gibonu asta de salajan il injura si balacareste, atat de e aservit varanului cu platosa. El traieste sa il balacareasca pe Baselu si toti care au o alta parere decat a lor, a antenistilor minjiti de banii lu Felix.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro