Dosar Eva. Prinţul cuceritor: Femeile celebre din viaţa lui Prince

Vedete / 24.04.2016

Prince a avut două mariaje eşuate, dar şi numeroase aventuri cu femei celebre, printre care Madonna, Carmen Electra şi Kim Basinger.

Mereu înconjurat de femei frumoase, Prince a fost un personaj excentric și provocator. Viața lui a fost plină de culoare. A fost căsătorit de două ori și a avut un copil care a murit tragic după numai o săptămână de la naștere, dar a avut și numeroase aventuri, printre care Madonna, Kim Basinger, Sherilyn Fenn, Vanessa Marcil, Susana Hoffs și Tara Leigh Patrick, alias Carmen Electra. Deși n-a fost tipul de bărbat statornic, femeile din viața lui au avut numai cuvinte de laudă despre el. Însă nu toate au fost încântate că l-au cunoscut: Sinead O'Connor a povestit cum singura lor întâlnire s-a terminat cu o repriză de pumni.


Un lucru e sigur: aproape toate iubirile lui s-au regăsit în omagiii emoționante, iar multe au spus că el a fost iubirea vieții lor. Cotidianul britanic Daily Mail a trecut în revistă femeile care au intrat în viața lui Prince și modul în care acestea i-au influențat existența.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro