Dosar Eva: 7 femei celebre din România care au luat în greutate

Anamaria Prodan s-a îngrăşat din cauza soţului

Mamă a trei copiii, impresara arată bine la 40 de ani. Ea susţine încă că are câteva kilograme în plus şi şi-a propus să scape cât mai repede de surplusul de greutate.

Vedeta a mai trecut prin lupta cu kilogramele. În 2009, după ce a născut, cu multă ambiţie, sport şi o dietă drastică, ea a reuşit să dea jos 25 de kilograme. De data aceasta, ea are un obiectiv mai uşor.

Ea recunoaşte că a mâncat orice, fără restricţie, şi "dă vina" pe soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, un bucătar înăscut. "Laur găteşte extraordinar, iar noi facem greşeala să mâncăm în miez de noapte ciorbe, mâncăruri, facem mese întinse, cu de toate. Şi cum naiba să nu mă îngraş?", a declarat ea. "Vreau să slăbesc urgent măcar şase kilograme şi mă bucur că Laur e plecat în cantonament, că nu mai are cine să mai gătească. Aşa că o să mănânc mult mai puţin, iar seara chiar deloc. Şi sunt sigură că o să reuşesc să dau jos cât mi-am propus", a delarat Anamaria în ianuarie pentru cancan.ro.

  • Belu Maria, luni, 18.03.2013 10:29
    Oana Roman

    Nu stiu daca aceste subiecte trebuie sa fie puse pe sticla. In primul rand OANA nu se prea priveste in oglinda, caci isi pune niste toale care nu o avantajeaza. Vai de ea. Au aparut prea multe neavenite pe sticla. Unde este arta adevarata.

  • pollet_a, duminică, 17.03.2013 20:17
    De ce..........?

    Cu 2-3 exceptii, restul din cele 7, de ce sunt celebritati ? Ca apar mai dezbracate, sau ca isi etaleaza ineptiile si devin ridicole (fara sa realizeze cat sunt de snoabe) ?

  • Kisuletz, duminică, 17.03.2013 16:43
    Grasa, grasa dar frumusetea nu tine doar de asta !

    Acum 3 saptamani, intr-o vineri in timp ce luam avionul am avut "ocazia " sa o vad pe Oana Roman. Era chiar foarte aproape de mine intrucat am luat acelasi avion. Ok, e grasa , dar sa se imbrace adecvat pentru greutatea si silueta ei. NU iti iei fusta scurta si iti pui niste platforme , doar pentru ca ai auzit ca poate te face mai slaba.In plus, tu mergi sa iei avionul, dar iti pui haine de parca ai pleca in club. Esti grasa, nu poti (vrei) slabi, dar macar investeste in tine pentru a arata bine. Si grasele pot fi frumoase.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro