Dosar Eva: 7 femei celebre din România care au luat în greutate

Cristina Şişcanu, apărată de soţul ei

Prezentă la un eveniment monden, desfăsurat în decembrie, soţia lui Mădălin Ionescu a ieşit în evidenţă cu silueta sa.

După ce mai multe ziare au scris despre ea că s-a îngrăşat, Cristina Şişcanu a fost apărată de soţul ei. Mădălin Ionescu a recunoscut că-i plac femeile cu forme."Soţia mea are linia corpului şi formele perfecte! Fără nici o exagerare! Chiar dacă ar avea cateva kilograme în plus, a rămas uluitor de atrăgătoare şi de sexy! Nu cred că mai există vreo femeie în spaţiul public care să aibă armonia formelor ei (cât se poate de naturale)...", a scris pe Facebook realizatorul TV.

"Îmi aduc aminte de momentul în care am văzut-o pentru prima oară goală... Pur şi simplu mi s-a tăiat respiraţia! Nu mi-a venit să cred. Imbecilitatea asta cu femeile slabe, impusâ de tot felul de designeri cu probleme mari de identitate sexuală, a distrus o mulţime de destine... Adevărul e că bărbaţilor le plac femeile cu forme", a pus Mădălin lucrurile la punct.

  • Belu Maria, luni, 18.03.2013 10:29
    Oana Roman

    Nu stiu daca aceste subiecte trebuie sa fie puse pe sticla. In primul rand OANA nu se prea priveste in oglinda, caci isi pune niste toale care nu o avantajeaza. Vai de ea. Au aparut prea multe neavenite pe sticla. Unde este arta adevarata.

  • pollet_a, duminică, 17.03.2013 20:17
    De ce..........?

    Cu 2-3 exceptii, restul din cele 7, de ce sunt celebritati ? Ca apar mai dezbracate, sau ca isi etaleaza ineptiile si devin ridicole (fara sa realizeze cat sunt de snoabe) ?

  • Kisuletz, duminică, 17.03.2013 16:43
    Grasa, grasa dar frumusetea nu tine doar de asta !

    Acum 3 saptamani, intr-o vineri in timp ce luam avionul am avut "ocazia " sa o vad pe Oana Roman. Era chiar foarte aproape de mine intrucat am luat acelasi avion. Ok, e grasa , dar sa se imbrace adecvat pentru greutatea si silueta ei. NU iti iei fusta scurta si iti pui niste platforme , doar pentru ca ai auzit ca poate te face mai slaba.In plus, tu mergi sa iei avionul, dar iti pui haine de parca ai pleca in club. Esti grasa, nu poti (vrei) slabi, dar macar investeste in tine pentru a arata bine. Si grasele pot fi frumoase.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro