Dosar Eva. 7 apariţii ciudate ale unor personaje celebre din România

Ioana Popescu l-a comemorat pe Bob Marley

În luna mai, la 31 de ani de la moartea marelui artist, "ziarista porno" a venit la "Un show păcătos" pentru a-i aduce un tribut celebrului cântăreț. Și probabil că a reușit să-l facă pe Bob Marley să se răsucească în mormânt, așa cum au titrat pe ecran cei de la Antena 1.

Îmbrăcată reggae și cu codițe rasta, Ioana Popescu s-a declarat fan Bob Marley și a ținut să interpreteze  o variantă a celebrei piese "No woman, no cry", urmărind versurile de pe un ecran din studio, ca la karaoke.

În iulie, la o altă ediție a emisiunii lui Capatos, "devoratoarea de fotbaliști" s-a prezentat în costumație de balerină dar cu sfârcurile plasate strategic, la vedere. Ea a anunțat că va juca în piesa de teatru "Visul unei nopți de vară" a lui William Shakespeare și că ia lecții de balet. "M-am apucat de artă, joc teatru și fac și balet. Când eram mică visam să ajung balerină, dar nu a fost să fie. Am văzut filmul 'Lebăda neagră', mi-a plăcut tare mult și așa am decis să mă reapuc de dans", a spus Ioana Popescu.

  • Ich, luni, 05.11.2012 04:29
    Du,

    COMANDOR! YA.

  • fashionista, duminică, 04.11.2012 20:32
    nu inteleg

    ce este atat de penibil in a te imbraca in costum popular?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro