Dosar Eva. 7 apariţii ciudate ale unor personaje celebre din România

Radu Mazăre a venit în costum de aviator la dechiderea anului şcolar

Primarul municipiului Constanţa a venit îmbrăcat ca un aviator american la deschiderea noului an şcolar de la Şcoala generală "Nicolae Tonitza". El le-a spus elevilor să înveţe şi să fie curajoşi.

Mazăre a mai folosit ţinuta de aviator şi la o prezentare de modă desfăşurată în această vară, în staţiunea Mamaia. "Ştiţi în ce sunt îmbrăcat? În aviator. Ştiţi cum erau aviatorii? Curajoşi! Şi învăţau carte, că dacă nu învăţau, nu ştiau să conducă avionul, mergeau cu el direct în picaj. Sunt între voi care vor să se facă aviatori?", i-a întrebat Mazăre pe copii, primind atât răspunsuri afirmative, cât şi negative.
Întrebat de jurnalişti de ce a venit îmbrăcat în costum de aviator, Mazăre a răspuns: "A venit toamna prea repede peste mine şi nu mai aveam haine, doar nu era să vin îmbrăcat în sultan sau în spartan şi atunci am luat ţinuta pe care o aveam de astă vară şi am venit cu ea. Lăsând gluma la o parte, le-am explicat copiilor că în viaţă trebuie să facă două lucruri: să fie curajoşi şi să înveţe".

Radu Mazăre nu este la prima apariţie ciudată. Celebru pentru ţinuta de revoluţionar în stil "Che Guevara", el a provocat în 2009 un scandal uriaş după ce a defilat la o prezentare de modă, alături de fiul său, Răducu, în uniformă de ofiţer nazist. În iulie anul acesta, el s-a îmbrăcat în sultan şi s-a înconjurat de cadâne la o paradă de care alegorice desfăşurată în Mamaia. În august, el a defilat îmbrăcat ca un ţar la o prezentare de modă la care a purtat un sceptru împrumutat de la Arhiepiscopul Constanţei.

  • Ich, luni, 05.11.2012 04:29
    Du,

    COMANDOR! YA.

  • fashionista, duminică, 04.11.2012 20:32
    nu inteleg

    ce este atat de penibil in a te imbraca in costum popular?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro