Dosar Eva: 12 dispariții care au șocat România în ultimii ani

Roxana Briban și-a luat zilele fiindcă a rămas fără voce
Soprana a suferit un șoc după ce a fost dată afară de la Opera Națională. Rămasă fără contracte și cu moralul la pământ, ea a decis să-și pună capăt zilelor, la 39 de ani.

Artista s-a sinucis pe 20 noiembrie 2010, în locuința ei din București. Ea i-a lăsat soţului ei un mesaj scris pe un carneţel: "Iartă-mă. A ta, Roxana". Potrivit lui Alexandru Briban, soţul Roxanei, mesajul a fost scris pe un carneţel, pe care i l-a lăsat pe tastatura computerului. Pompei Harasteanu, prim-solistul Operei Române, a declarat pentru Pro TV că Roxana Briban i s-a destanuit cu câteva zile inainte de a se sinucide. Era foarte afectată de faptul că-și pierduse vocea și chiar i-a mărturisit plângând că din acest motiv impresarii i-au anulat contractele. În afara acestei confesiuni, ea nu a mai vorbit despre depresia profundă care o stăpânea. Ancheta a scos la iveală și faptul că solista și-a anunțat moartea pe Facebook, acolo unde a posta o imagine cu o mână însângerată. Este vorba despre o scenă din opera Madame Buterfly, în finalul căreia personajul principal se sinucide.
Dincolo de gestul ei șocant, colegii și specialiștii și-o amintesc pe Roxana Briban ca pe o adevărată valoare a genului, relata Pro TV.
Presa a relatat că la nici 24 de ore după înmormântare, soțul ei s-a grăbit să-și schimbe statutul de pe profilul de Facebook. La capitolul stare civilă, Alexandru Briabn a postat "singur", iar la rubrica "interesat de", el a trecut "femei".
  • nina, miercuri, 02.05.2012 16:12
    e crima

    sunt convinsa ca i-au turnat otrava pe gat.era terorizata de nemernicul de barbata-su.ii era frica de el.i-a bagat mana in gat si a fortat-o sa bea otrava.el a scris sms-ul ala.i-a vrut vila el si cu javra aia de ma-sa care purta rosu in ziua inmormantarii ei.a si bagat o tarfa vopsita blonda.nici nu a apucat sa se raceasca bine madalina.e crima.

  • Elena, marţi, 01.05.2012 08:44
    Madalina nu s-a sinucis !

    Distinsa Echipa "EVA", am scris si v-am tot spus - de atata amar de vreme - sa nu mai scrieti nimic despre Madalina manole, daca Dvs. va aliati unor criminali - sot & mama! daca isi taia venele; daca se spamzura; daca se arunca de la etaj; daca...; daca...; daca....., atunci era ca Dvs. si ca altii, dar cand ea - plapanda si finetea intruchipata - , a putut sa bea atata otrava, a reust, mai apoi, sa puna, si paharul in fund; a mai scris, si un SMS kmetric si s-a asezat frumusel in pozitia damei care isi expune trupul la plaja s.a.m.d., s.a.m.d, s.a.m.d - CUM, spuneti, si Dvs. CUM sa creada cineva ca s-ar fi...sinucis????????????Vom trai si veti mai auzi, si adevarul mortii suspecte a unei fiinte workaholice, dornice de viata si innebunite dupa Ingerasul ei!

  • Roxa_licious, luni, 30.04.2012 23:27
    ..

    strange world..

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro