Dosar Eva: 12 dispariții care au șocat România în ultimii ani

Mădălina Manole a murit de ziua ei
Cântăreața s-a sinucis pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani. O tragedie care în loc să-i unească pe părinții artistei și pe soțul ei, i-a dezbinat și i-a împins spre un scandal grotesc.

Mădălina Manole a murit după ce a înghițit o doză letală de furadan, un insecticid puternic. Sinuciderea ei a șocat lumea artistică și a devenit cel mai mediatizat caz de acest gen, dar și o sursă de inspirație pentru câteva persoane care au decis să-și pună capăt zilelor înghițind Furadan.
Moartea Mădălinei a provocat controverse puternice în presă, alimentate de scandalul dintre soțul ei, Petru Mircea, și socrii lui. Aceștia s-au implicat într-un scandal oribil, culminând cu o încăierare și acuzații aruncate peste mormântul artistei, la slujba de un an de la moartea Mădălinei.
  • nina, miercuri, 02.05.2012 16:12
    e crima

    sunt convinsa ca i-au turnat otrava pe gat.era terorizata de nemernicul de barbata-su.ii era frica de el.i-a bagat mana in gat si a fortat-o sa bea otrava.el a scris sms-ul ala.i-a vrut vila el si cu javra aia de ma-sa care purta rosu in ziua inmormantarii ei.a si bagat o tarfa vopsita blonda.nici nu a apucat sa se raceasca bine madalina.e crima.

  • Elena, marţi, 01.05.2012 08:44
    Madalina nu s-a sinucis !

    Distinsa Echipa "EVA", am scris si v-am tot spus - de atata amar de vreme - sa nu mai scrieti nimic despre Madalina manole, daca Dvs. va aliati unor criminali - sot & mama! daca isi taia venele; daca se spamzura; daca se arunca de la etaj; daca...; daca...; daca....., atunci era ca Dvs. si ca altii, dar cand ea - plapanda si finetea intruchipata - , a putut sa bea atata otrava, a reust, mai apoi, sa puna, si paharul in fund; a mai scris, si un SMS kmetric si s-a asezat frumusel in pozitia damei care isi expune trupul la plaja s.a.m.d., s.a.m.d, s.a.m.d - CUM, spuneti, si Dvs. CUM sa creada cineva ca s-ar fi...sinucis????????????Vom trai si veti mai auzi, si adevarul mortii suspecte a unei fiinte workaholice, dornice de viata si innebunite dupa Ingerasul ei!

  • Roxa_licious, luni, 30.04.2012 23:27
    ..

    strange world..

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro