Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii

Mihaela Rădulescu, mândră de fiul ei

După divorţul de Elan Schwartzenberg, vedeta TV a rămas în relaţii bune cu fostul soţ şi a primit custodia copilului lor. Chiar dacă are o relaţie cu Dani Oţil, ea îl creşte singură pe Ayan.

Băiatul Mihaelei are toate condiţiile la Monte Carlo. După ce s-a stabilit în Monaco, Mihaela l-a înscris acolo la şcoală bilingvă. Ea este foarte mândră de fiul ei, în vârstă de opt ani. "Am copil premiant! Azi a terminat şcoala şi a luat premiu - aici n-au locurile 2 şi 3, au doar premianţii care au mediile cele mai mari din clasă - din 18 copii, 5 au luat acest premiu! Şi e singurul care nu s-a născut vorbind nici engleza, nici franceza (şi numai în limbile astea învaţă toate materiile!). Deştept ca taică-su, frumos ca maică-sa, nu?", scria Mihaela pe Facebook în vara anului trecut.

După ce a revenit în televiziune, de unde plecase cam cu ifose, vedeta a fost întrebată de mai multe ori de ce nu se mută din nou în ţară. Răspunsul ei a fost că ţine la educaţia lui Ayan. Şi chiar dacă sună deplasat, ea a spus că fiul său nu s-ar putea adapta la condiţiile sistemului de educaţie din ţara noastră. "Copilul meu este foarte bine la şcoală acolo. Nu cred că s-ar adapta într-o instituţie de stat sau particulară din România. Când o să mai crească o să facă ce vrea el. Voi avea tăria să îmi las fiul să facă ce îşi doreşte, pentru că am senzaţia că va alege foarte bine", a explicat vedeta la Antena 1.

  • AROCA, miercuri, 28.11.2012 15:11
    RADULEASCA

    E SI VOI ISI CRESTE SINGURA COPILUL PE BANI LUI Elan Schwartzenberg...de unde sa AIBA MOLDOVEANCA BANI

  • Ioana, luni, 26.11.2012 14:32
    :)

    ,,El a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis de opt luni să-și vadă copilul.'' As vrea sa stiu daca a reclamat-o pentru ca produsul nu respecta specificatiile din descriere. :)) Daniel Dumitrescu, te apreciez ca ai avut curajul sa semnezi un articol cu asa o exprimare corecta. Iar sefilor tai le doresc tatuaje cu texte scrise de tine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro