Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii
Vedete / De Daniel Dumitrescu, 25.11.2012

Nu-i ușor nici în doi să crești un copil, darămite pe cont propriu. Cu toate acestea, multe femei își duc înainte "misiunea" de mame, chiar dacă sunt singure și chiar dacă sunt celebre.

S-ar putea spune că o astfel de situație este mai ușor de suportat pentru o vedetă și că, la urma urmei, fiecare doarme... cu cine își așterne. E adevărat că banii, cea mai grea problemă pentru o femeie singură, nu reprezintă un motiv de stres pentru vedete, deși au mai fost și câteva excepții. Dar asta nu înseamnă că viața e la fel de simplă când ai un copil sau mai mulți de crescut și o mulțime de acțiuni, de obligații și de contracte pe cap.

  • AROCA, miercuri, 28.11.2012 15:11
    RADULEASCA

    E SI VOI ISI CRESTE SINGURA COPILUL PE BANI LUI Elan Schwartzenberg...de unde sa AIBA MOLDOVEANCA BANI

  • Ioana, luni, 26.11.2012 14:32
    :)

    ,,El a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis de opt luni să-și vadă copilul.'' As vrea sa stiu daca a reclamat-o pentru ca produsul nu respecta specificatiile din descriere. :)) Daniel Dumitrescu, te apreciez ca ai avut curajul sa semnezi un articol cu asa o exprimare corecta. Iar sefilor tai le doresc tatuaje cu texte scrise de tine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro