Regina a fost văzută amuzându-se în compania soției Prințului Harry, Meghan Markle
În pofida vârstei sale înaintate și a limitelor fixate de protocolul casei regale, Regina Elisabeta a II-a nu și-a pierdut simțul umorului și a fost fotografiată de multe ori râzând în timpul unor evenimente publice. Pe 18 iunie 2018, suverana a fost văzută distrându-se copios în compania soției Prințului Harry, Meghan Markle, la inaugurarea unui pod peste râul Mersey, în orașul Widnes.

Iar Regina a fost văzută din nou râzând când soțul nepoatei sale, Zara, Mike Tindall, a făcut un truc surprinzător la cursele de cai de la Royal Ascot. Fostul jucător de rugby și-a scos jobenul, iar sub acesta se afla o replică mai mică a acestui articol de vestimentație, făcută din ciocolată, pe care urma să i-o dăruiască fiicei sale de cinci ani, Mia. Acest moment a încântat-o pe Regina Elisabeta.


Când Regina și Prințul Philip au organizat a 70-a aniversare a nunții lor, pe 20 noiembrie 2017, Ingrid Seward, biograful familiei regale, a explicat: "Cred că secretul lor este că râd împreună. Cred că Regina este foarte comică. E un minunat actor de pantomimă. Poate imita accentul din Liverpool sau pe cel irlandez și se pricepe la fel de bine și la cel american", a spus ea.


Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro