Chiar are 52 de ani? Yasmin Le Bon arată la fel de bine ca fiica ei

Vedete / 01.12.2016

Modelul britanic arată la fel de bine ca în anii '80, când se impunea pe podiumurile de modă.

Este un nume mare în moda internaţională încă din anii '80, a crescut trei copii, a fost şi a rămas una dintre cele mai frumoase femei din lume. La 52 de ani, Yasmin Le Bon demonstrează încă o dată că face parte din clubul select al frumuseţilor care sfidează trecerea timpului.

Soţia cunoscutului muzician Simon Le Bon, membru al trupei Duran Duran, este cea mai bună imagine a colecţiei sale de modă, al cărei design l-a creat pentru brandul englez Winser London. Potrivit agenţiei Hepta, linia vestimentară include piese din caşmir şi lână merinos, tricotaje, mătase italiană şi stofă englezească.


Nu doar că hainele o reprezintă perfect, dar Yasmin arată incredibil de tânără în toate fotografiile de promovare şi e greu de crezut că altcineva s-ar fi putut descurca mai bine. "Am desenat o colecţie care poate fi purtată uşor, cu piese pe care mi le doream eu. Da, ştiu, sunt complet egoistă!", a declarat ea, amuzată.Yasmin Le Bon este de mai mulţi ani imaginea brandului Winser London. Recent, ea a participat la promovarea colecţiei de toamnă-iarnă a brandului Sisley împreună cu fiica sa, Amber, care a devenit şi ea un model consacrat.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro