Ca două surori: Vanessa Williams are 53 de ani, dar arată la fel de bine ca fiica ei

Vedete / 11.12.2016

Actriţa a pozat pentru o revistă împreună cu fiica ei, Jillian, în vârstă de 27 de ani, iar Vanessa pare sora mai mare.

Adevărul e că arată atât de bine, încât lasă uşor impresia că are în jur de 45 de ani. La 53 de ani, Vanessa Williams se menţine într-o formă grozavă şi ne arată asta într-un pictorial foarte reuşit, realizat împreună cu fiica sa. Deşi între ele este o diferenţă de 26 de ani, Vanessa şi Jillian par două surori, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Cele două au pozat pentru revista Essence, iar actriţa americană, mamă a patru copii, impresionează cu look-ul ei întinerit şi, ca de obicei, cu ochii verzi care dau o notă aparte frumuseţii sale. 


Jillian are părul şaten ondulat şi voluminos, cu ochii negri, o combinaţie care nu prea seamănă cu trăsăturile mamei sale, dar împreună arată foarte bine şi transmit perfect legătura puternică dintre ele. Cele două au purtat ţinute diferite pentru fiecare fotografie.
  • Claudiu, duminică, 11.12.2016 10:56
    interes

    Inseamna ca mama a fost interesata de bani si nu de genele masculului,de aceea sunt astfel de controverse,avem si noi la cantaretii nostrii unde mama arata mai bine ca fica,vb de Dichiseanu

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro