Bunul gust nu se demodează niciodată: Kate Middleton a purtat o rochie care amintește de Prințesa Diana

Vedete / 16.05.2019

Ducesa de Cambridge a stârnit frenezie pe rețelele de socializare cu rochia de 2.000 de euro pe care a purtat-o la un eveniment.

Admiratorii familiei regale britanice o adoră și mai mult pe Kate Middleton după ce ducesa a purtat o rochie asemănătoare cu cea pe care a îmbrăcat-o cândva Prințesa Diana. Kate a participat marți la o expoziție având ca temă Ziua-Z, ziua debarcării Aliaților în Normandia, în Al Doilea Război Mondial, iar utilizatorii rețelelor de socializare au observat repede că rochia pe care ea a purtat-o semăna mult cu o ținută a Prințesei Diana.

Kate a mers marți la locuința din Bletchley Park în careo echipă britanică a lucrat pentru a decoda mesajele trimise de Marina Germaniei naziste. Ducesa de Cambridge i-a adus astfel un omagiu bunicii din partea tatălui ei, Valerie Glassborow, care a lucrat la acest proiect secret din timpul război, purtând o broșă care i-a aparținut acesteia.


Totodată, Kate s-a întâlnit cu alte patru femei în vârstă de 90 de ani care au fost implicate în acest proiect. "Ei n-au putut vorbi atunci despre acest proiect. Bunica mea și surorile ei au lucrat aici. Din nefericire, când trăia, i s-a interzis să vorbească despre asta, pentru că jurase că va păstra secretul", le-a spus Kate unor elevi de la școala primară Akeley Wood.

Rochia albastră cu buline mici albe costă 2.000 de euro și a fost creată de Alessandra Rich. Prințesa Diana a purtat o rochie midi similară pentru o ședință foto realizată în 1985 la Palatul Kensington. Lady Di avea atunci 24 de ani și a fost fotografiată în compania asistentei sale, Anne Beckwith-Smith.


Mulți au lăudat-o pe Kate pentru că a evocat-o astfel pe cea care ar fi trebuit să-i fie soacră, cineva scriind că "bunul gust nu se demodează niciodată". Altcineva a scris: "Cred că este un mod drăguț de a-i aduce un omagiu scoacrei sale pe care nu a întâlnit-o niciodată."

"Ador toate omagiile <<subtile>> pe care i le aduce Prințesei Diana. Ea a fost frumoasă, drăguță și iubită de mulți", a scris o altă persoană.

Adevărul e că ar fi fost imposibil ca ducesa Kate să nu stârnească frenezia admiratorilor după apariția în rochia pe care a mai purtat-o anul trecut, la ședința foto pentru imaginea oficială de la aniversarea zilei de naștere a Prințului Charles, când acesta a împlinit 70 de ani. Cu gulerul, manșetele mânecilor și nasturii de culoare albă constrastând cu fondul albastru al rochiei, Kate a ales ținuta perfectă pentru acest eveniment, completând-o cu pantofi de un albastru suedez cu toc subțire, în valoare de 490 de euro, creați de Emmy London și accesorizând-o cu o poșetă bleumarin Smythson care costă 520 de euro și cercei delicați în formă de perlă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro