Kim Kardashian nu intră în cursa pentru Casă Albă pentru că mai așteaptă un copil În mai anul trecut, vedeta de televiziune s-a întâlnit la Casa Albă cu preşedintele Donald Trump şi alţi oficiali, între care consilierul Jared Kushner, pentru a discuta despre reforma închisorilor. Ea a obţinut atunci un gest de clemenţă din partea preşedintelui, care a graţiat o femeie de 63 de ani, Alice Marie Johnson, condamnată la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, preşedintele american a anunţat: "O întâlnire minunată cu Kim Kardashian azi. Am vorbit despre reforma închisorilor şi pronunţarea sentinţei". El a publicat şi o fotografie în care apare, în Biroul Oval, alături de starletă.


Vedeta a revenit la Casa Albă în septembrie anul trecut pentru a participa la o discuţie despre reforma penală din SUA.

La începutul acestei luni, Kim a acceptat să-i plătească chiria pe cinci luni unui bărbat care nu avea adăpost la eliberarea din închisoare după ce a fost închis 20 de ani pentru o infracţiune fără violenţă legată de droguri.

Kim Kardashian are trei copii cu soţul ei, rapperul Kanye West - North, în vârstă de cinci ani, Saint (3 ani) şi Chicago (14 luni) şi aşteaptă un al patrulea care va fi născut în luna mai de o mamă surogat. Este a doua oară când ccuplul apelează la o mamă surogat; în ianuarie anul trecut, starul de reality-show şi Kanye West au devenit părinţii unei fetiţe născute de o mamă surogat, copilul primind numele de Chicago.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro