Agentul 007 a dat de greu: Daniel Craig a îmbătrânit după ce a devenit tată

Vedete / 23.10.2018

Cel mai sexy James Bond este epuizat de rolul de tată. Daniel Craig a îmbătrânit după ce soția sa, Rachel Weisz, a născut o fetiță.

Se pare că, în sfârșit, cineva i-a venit de hac lui Bond, James Bond: misiunea de părinte se dovedește teribil de grea și plină de provocări chiar și pentru un star. Daniel Craig pare că a îmbătrânit cu câțiva ani după venirea pe lume a fetiței sale, în urmă cu o lună și jumătate.

Actorul a fost fotografiat la aeroportul JFK din New York, ținându-și strâns la piept copilul. Cu chipul răvășit de oboseală și cu un aspect neîngrijit, departe de look-ul atrăgător cu care și-a obișnuit admiratoarele, se pare că Daniel Craig venea după o noapte în care nu a dormit, având grijă de fetița sa.


Strălucirea lui James Bond s-a epuizat ca și cum n-ar fi existat. Starul are, însă, timp să reintre în formă pentru a-l interpreta din nou pe celebrul spion: anul viitor, el va relua celebrul rol urmând să primească 22,65 milioane de euro pentru a juca în al 25-lea film din seria "James Bond", relatează Daily Mail.

Experiența de tată nu se dovedește deloc ușoară pentru Daniel Craig la cei 50 de ani ai săi. Recent, actorul a fost criticat de prezentatorul britanic de televiziune Piers Morgan după ce și-a plimbat fiica într-un ham pentru bebeluși. Morgan a scris că interpretul agentului 007 este "un Bond emasculat".


Jurnalistul TV a publicat pe contul lui de Twitter, luni, o fotografie ce îl prezintă pe Daniel Craig în timp ce îşi plimba fiica într-un ham pentru bebeluşi pe o stradă din New York. Contul de Twitter folosit de Piers Morgan, prezentatorul emisiunii matinale "Good Morning Britain", este urmărit de 6,48 milioane de persoane. Totul a început atunci când jurnalistul de televiziune a publicat pe Twitter un mesaj - "Oh, 007... nu şi tu?!!" - urmat de hashtagul #EmasculatedBond (#BondEmasculat).


Daniel Craig nu a reacţionat, însă comentariul prezentatorului a generat un val de critici pe Twitter din partea bărbaţilor care sunt taţi şi care au sărit în apărarea actorului britanic.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro