A treia e cu noroc: Alejandra Silva, femeia pentru care Richard Gere merge iar la altar

Vedete / 17.04.2018

Actorul american în vârstă de 68 de ani se va căsători pe 5 mai, la Washington, cu iubita lui spaniolă, Alejandra Silva, mai tânără cu 34 de ani.

Alejandra Silva, o femeie de afaceri în vârstă de 35 de ani, originară din Galicia, va deveni a treia soţie a lui Richard Gere. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, în oraşul italian Positano, şi se vor căsători pe 5 mai în capitala Statelor Unite, anunţă cotidianul spaniol ABC, citat de Daily Mail.

Richard Gere se va afla, aşadar, la a treia sa căsătorie, după mariajul emblematic cu fostul top-model Cindy Crawford şi prima sa căsnicie, cu actriţa Carey Love, cu care are un băiat, Homer James, în vârstă de 18 ani.


În 2016, Cindy Crawford a declarat că fostul ei soţ i se pare un străin şi că mariajul lor n-a mers pentru că, la 26 de ani, ea era prea tânără pentru căsnicie. "Cred că o parte din problema relaţiei noastre a fost că nu am ştiut niciodată dacă noi am fost iubiţi, ca o pereche, pentru că eu eram tânără, iar el era Richard Gere. Şi atunci am început să mă maturizez, dar în interior, şi e greu să schimbi natura unei relaţii când eşti deja în ea", a explicat fostul supermodel.


Alejandra Silva, 35 ani, a mai fost şi ea căsătorită, cu magnatul minier Goving Friedland, cu care un copil, Albert. În 2015, Richard Gere a venit însoţit de Alejandra Silva la premiera la Madrid a filmului "Time out of Mind".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro