6 apariţii şocante ale Iuliei Albu. Iată cum a apărut în public de-a lungul timpului!

Vedete / 06.06.2014

Iulia Albu este, de departe, cel mai extravagant personaj din peisajul monden autohton. De fiecare dată când vedeta iese în public, reuşeşte să atragă toate privirile şi să-i ia prin surpindere pe jurnalişti şi nu numai.

Miercuri seară, la „Viva! Garden Party“, Iulia Albu a avut o nouă apariţie şocantă, vedeta de la Kanal D venind călare pe un cal negru, de rasă, pregătit special pentru evenimentul de la Palatul Mogoşoaia. Iulia a purtat o preche de pantaloni negri, mulaţi, cu jambiere în ton, cu o rochie gri metalizat cu un conrset tip harnaşament, asortate cu o pereche de pantofi semnaţi Mihai Albu. Mai mult de atât, ea a purtat şi o pălărie semnată Philip Treacy. „Îmi plac armăsarii“, a spus Iulia Albu atunci când a fost întrebată de ce a venit la eveniment călare.


Prezent la eveniment a fost şi Mihai Găinuşă, care nu a ratat ocazia de a intra în dialog cu Iulia Albu. „N-ai mai venit cu găina?“, a întrebat acesta, replica venind imediat. „Nu, am venit cu calul“, i-a spus Iulia Albu, care a primit o nouă replică de la Găinuşă: „Dacă ştiam că vii cu calul, veneam şi eu cu un cal înaripat“.

Mihai Găinuşă a readus în atenţia presei faptul că Iulia Albu ieşea, anii trecuţi, prin oraş, cu o găină după ea. Atunci, vedeta fusese fotografiată de paparazzi în timp ce mergea cu găina la restaurant şi la facultate. „Nu mi-am închipuit că este o problemă naţională că eu am o găină, dar este şocant, deşi cred că fiecare dintre noi a avut în copilărie o găinuţă sau un răţoi. Să nu uităm că afară este chiar o modă: George Cloney are un porc, Dorys Peling are o găină de mătase japoneză şi o capră“, spunea Iulia Albu în trecut.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro