5 actrițe celebre care s-au îndrăgostit de bărbați mai tineri și n-au avut noroc

Susan Sarandon


Susan Sarandon l-a întâlnit pe Tim Robbins, care era cu 12 ani mai tânăr decât ea, pe platoul de filmare al filmului Bull Durham (1987) și, deși nu s-au căsătorit oficial, au fost împreună timp de 23 de ani și au avut doi copii înainte de a se despărți, în decembrie 2009.


Aproape imediat după despărțirea lor, Sarandon a început să se întâlnească cu co-fondatorul clubului de tenis de masă ”SpiN” New York, Jonathan Bricklin, care era cu 31 de ani mai tânăr decât ea. Ea a declarat revistei Hello! (prin Closer Weekly) despre această relație: "Mă interesează sufletul unei persoane. Când ești îndrăgostit, întrebările privind vârsta, sexul sau culoarea nu mai contează."

 

Din păcate, această relație nu a durat iar Bricklin a confirmat pentru ”Page Six”, în martie 2015, că el și Sarandon s-au despărțit după aproape șase ani împreună. Scrutinul media care vine odată cu statutul de celebritate ar putea fi principalul factor care a contribuit la prăbușirea acestor relații dar este important să ne amintim că vârsta este doar un număr și că ceea ce contează cu adevărat este conexiunea dintre două persoane.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro