Supereroii s-au pus pe dans. Spiderman e cel mai tare - VIDEO
Divertisment / 23.01.2017

Când Spiderman, Batman şi Captain America dansează pe ritmurile piesei „Uptown Funk“, a lui Bruno Mars, distracţia e asigurată!

Trebuie să fi fost o zi de neuitat pentru picii din grădiniţa Hart Village Hall, din Marea Britanie! Trei supereroi, pe care i-au văzut numai în filme şi în reviste s-au oprit din lupta lor cu forţele răului şi au venit să-i distreze la o petrecere.

Spiderman, Batman şi Captain America au dansat pe ritmurile piesei „Uptown Funk“, iar cei mici i-au urmărit încântaţi. Cel mai în formă a fost Omul Păianjen, care şi-a demonstrat talentul prin câteva mişcări de efect, foarte bine primite de micii spectatori.



Batman a fost cam încurcat de pelerina lui neagră şi nu a putut face mare lucru, spre deosebire de Captain America, care a arătat câteva mişcări fluide fără să facă cine ştie ce salturi. Chiar şi robotul Bumblebee s-a descurcat mai bine. Clipul surprinde cea mai bună parte din toată distracţia şi te face să te simţi din nou copil urmărind cele patru personaje care dansează amuzant.

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro