Valentina Pelinel, Dana Sota şi Sonia Argint Ionescu se menţin în formă practicând pilates
Divertisment · Stiri / 25.09.2013

Pelinel, Dana Sota şi Sonia Argint Ionescu au fost câteva dintre vedetele care au ales să participe la clasa de pilates susţinută de către Helen Coulon, consultant și coordonator pilates în cadrul Stejarii Country Club. Vedetele s-au arătat impresionate de experienţa şi sfaturile lui Helen, care le-a împărtăşit principiile sale despre echilibrul dintre minte, trup şi suflet.

Helen Coulon le-a oferit vedetelor prezente sfaturi despre postura corectă a corpului şi despre tonifierea musculaturii, două dintre principiile de bază ale unei stări bune de sănătate. Helen crede că pilates, aşa cum l-a inventat Joseph Pilates, este una dintre cele mai accesibile forme de exerciţiu fizic, cel mai important aspect al acestui sport fiind coordonarea permanentă a respiraţiei. Metoda de antrenament ce îi poartă numele lui Joseph Pilates reuneşte exerciţii de echilibru, de control al musculaturii, dar şi exerciţii delicate pentru articulaţii, având trei nivele de dificultate: pentru începători, intermediar şi avansat.
 
Pentru că Valentina Pelinel, Dana Sota şi Sonia Argint Ionescu sunt adeptele unui stil de viaţă sănătos şi fac cu regularitate antrenamente fizice, exerciţiile de pilates alese de Helen Coulon au avut un grad de dificultate intermediar.
 
„Am fost surprinsă să le văd pe cursante atât de tonice şi de efervescente. Mi-am dat seama imediat că au o condiţie fizică excelentă, cu o musculatură conturată, ceea ce m-a determinat să aleg exerciţii cu un grad mediu de dificultate. Atmosfera a fost grozavă şi am lucrat cu plăcere”
, a declarat Helen Coulon despre clasa de pilates susţinută cu câteva săptămâni în avans față de deschiderea Stejarii Country Club.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro