Guano Apes canta in Romania
Divertisment · Stiri / 19.08.2009

Dupa reunirea din acest an, membrii Guano Apes au decis sa renunte pentru o vreme la aparitiile media si sa se axeze strict pe lucrul la urmatorul album si pe aparitiile live.

Guano Apes va canta live la Bucuresti, in cadrul Tuborg Green Fest, pe 5 septembrie, in Ziua Fusion Rock a festivalului. Dupa reunirea din acest an, membrii Guano Apes au decis sa renunte pentru o vreme la aparitiile media si sa se axeze strict pe lucrul la urmatorul album si pe aparitiile live.


Dupa ce au luat o pauza pentru a se concentra asupra proiectelor solo, membrii Guano Apes s-au reunit vara aceasta pentru o serie de concerte pe scenele catorva dintre cele mai tari festivaluri din Europa, printre care si Rock im Park/am Ring (Germania), Nova Rock (Austria) sau Greenfield (Elvetia).



Considerata de catre criticii de specialitate una dintre elitele europene ale muzicii rock, Guano Apes a declarat recent ca doreste sa renunte pentru moment la interviuri si aparitii media si a promis sa se dedice exclusiv fanilor, concentrandu-se asupra sesiunilor de studio si concertelor.

Cea mai recenta aparitie live a trupei a fost in cadrul Przystanek Woodstock Festival, de pe raul Oder, eveniment ce a aniversat 40 de ani de la celebrul festival din Statele Unite. Trupa germana a fost headlinerul acestei editii, unde a sustinut un show incendiar spre deliciul fanilor ce au venit sa aniverseze patru decenii de la legendarul Woodstock.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro